Mastermind Brädspel Online

Mastermind Brädspel Online

Ladda ner Mastermind Brädspel online:

Mastermind Brädspel onlineiTunes-sve

Letar du efter gratis brädspel online? Mastermind Brädspel är en mobil och surfplatta version av en av de mest populära brädspel i modern tid, om du är en älskare av logiska spel är detta rätt Android spel app för dig!

Med ett i App köp du kan uppgradera detta Android spel till full annons fri version – inga annonser eller begränsningar i spel att spela!

Utmana dig själv och vänner med denna top Android brädspel app idag. Detta är ett logikspel för barn och vuxna som kan spelas som enkelt underhållande tidsfördriv spel eller beroendeframkallande hjärngympa spel. Ladda ner det bästa brädspel online nu, ha roligt på samma gång som du tränar din hjärna och logiskt tänkande med detta gratis Android spel!

Android Mastermind Spelregler:

Mastermind är ett intelligens spel som spelas på en avkodning bräda med en skärm som täcker fyra färgade stift, målet är att gissa koden och återskapa den dolda raden i detta Android brädspel. Nedanför skärmen finns åtta horisontella rader där spelaren (kodknäckaren) kan gissa färgen och placering av de täckta stiften. På höger sida av varje horisontell rad finns hål för pinnar där programmet kommer att ge feedback till kodknäckaren efter varje försök att gissa koden:

• svart pinne indikerar rätt färg stift med rätt placering

• vit pinne indikerar rätt färg stift med fel placering

• ingen pinne indikerar fel färg och placering

Kodknäckaren får endast en pinne för varje täckt färg som denne gissar rätt. Om det finns två stift av samma färg dold bakom skärmen, och spelaren gissar att det finns tre stift av samma färg, kan spelaren fortfarande bara få två pinnar som visar rätt färg.

När feedback har getts i Mastermind Brädspel får kodknäckaren ett nytt försök att gissa färgen/placeringen och knäck koden, med hjälp av feedback och logiskt tänkande.

Som antalet rader anger har du endast åtta försök att gissa koden i detta gratis hjärnan spel, du kommer att tilldelas poäng när du gissar färgen rätt och extra bonuspoäng när du knäcker koden. Extra poäng tilldelas också om du knäcker koden i ett tidigt skede av detta logik spel.

Spela intelligens spel och få lite hjärngympa:

Människor har alltid varit intresserade av att utmana intelligensen med intelligens spel och hjärnan med hjärngympa spel. Vår hjärna är en muskel och precis som alla andra muskler behöver den träning för att utveckla och hållas i form, ladda ner detta spel till Android om du vill få lite hjärngympa och spela roliga hjärnspel för barn och vuxna!

Detta Android brädspel är en mobil och surfplatta version av en av de mest kända klassiska brädspel. Mastermind är även känt som Gissa Färg och den moderna Mastermind spel version med pinnar och stift uppfanns av en israelisk man vid namn Mordecai Meirowitz år 1970. Logiken och gällande Mastermind spelregler är mycket likt ett tidigare uppfunnet intelligens spel som heter Tjurar och Kor och spelas med penna på papper.

Är du trött på alla moderna populära Android spel som Angry Birds, tycker du om att spela klassiska brädspel och lösa logiska pussel? Då är detta Android Mastermind spel den perfekta intelligens spel appen för dig!

Ladda ner Mastermind Brädspel gratis på Google Play och knäck koden nu; utmana dig själv och Facebook vänner eller bara spela tidsfördriv spel med detta intelligensutvecklings spel!

Svenska Appar Android rekommenderar denna app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mastermind.boardgame&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s