3D Ljud & Ringsignaler

3D ljud och ringsignaler

Ladda ner 3D ljud och ringsignaler:
3D ljud och ringsignaler

Släpp loss kraften i 3D ljud! Ladda ner 3D Ringsignaler Pro App för att upptäcka en ny dimension av ljud i 3D.

Använd dina hörlurar för att kunna njuta av 3D funktioner. Endast telefonens högtalare kommer inte att kunna leverera ett så bra ljud!

Detta är en bra 3D app som kan ta dina känslor och sinnen till en ny nivå. Denna häftiga app leder dig till en annan värld och endast med hjälp av ringsignaler. Du kan finna dig själv i en orientalisk situation eller så kan du tro att du flyttar runt, men du är faktiskt i din stol hela tiden! När du laddar ner 3D ljud på telefonen kan du lyssna på dessa holophonic ljud så mycket du vill. Du kommer att uppleva det som att ljud kommer från olika håll. Det kommer att kännas nästan som om ljud av krossat glass befinner sig nästan i ditt huvud; detta kallas 3D ljud illusion. Allt du behöver göra är att blunda och låta 3D Ringsignaler Pro app leda dig till en annan värld.

Soundboard innehåll:

Denna app innehåller massor av olika ljudeffekter, alla kan användas som 3D ringsignaler och meddelandesignal. Du kan ställa in din Android-telefon att ringa med dessa virtuella ljud, t.ex. sirener som om polisen kommer för att arrestera dig. Varje gång du får ett SMS kan du få intrycket av att du hör gonggong ljud nära huvudet. Här kan du också hitta en cool 3D låt, romantik ljud och för alla omättliga lyssnare erbjuder vi en speciell blandning av de flera intressanta ljud.

På vår lista över de mest populära 3D ljud och 3D ringsignaler, kan du även hitta 3D melodi och Samsung 3D ton. Olika illusioner som du kan få när du lyssnar på dessa toner kan vara att en klocka ringer i närheten, telefon 3D ljud, DJ uppträder live i ditt rum, örn som flyger över huvudet, ljudvåg, ljudsiren, polisbil och att någon ska elektrifiera dig. Alternativen är enorma, ladda ner bästa surroundljud för dig och dina vänner!

3D ljudeffekter är en samling ljudeffekter som manipulerar bilden som produceras av stereohögtalare, högtalare-matriser eller hörlurar. Detta innebär ofta en virtuella 3 dimensionell placering av ljudkällor som omger lyssnaren från alla håll.

Det finns flera typer av 3D effekter:

-De som kan placera ljud utanför stereo bas.
-De som har en komplett 3D simulering.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Svenska Appar Android rekommenderar denna app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.threedsoundsandringtonespro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s