Pruttljud mp3

Pruttljud mp3

Ladda ner pruttljud mp3:
pruttljud mp3

Ladda ner nya Pruttljud mp3 App och bli förvånad över det du kommer att höra! Pruttar är rolig, galna och pinsamt. Men om du inte kan fisa offentligt, kan telefonen göra det! Spela dina vänner ett spratt och prova olika typer av pruttar och skrattar så mycket du vill. Du kan också ställa in en del av dessa fisljud som ringsignal för android, sms signal eller som ett alarm för att alltid vakna med ett leende.

Letar du efter en rolig app med galna ljud har du kommit rätt, det är inte lätt att hålla sig för skratt när någon bränner en brakare med denna appen. Välj bland de mest intressanta anal akustiska ljud med galna namn och njut: James Brown fläckar, gås gas, morgon doo, Puff Daddy, smoothy, mr bubbles, champagne kork, anus violinist galenskap och många andra ljud som bakdörren bris.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Den innehåller endast pruttljud mp3 ringsignaler för android; ladda ner dessa lukt och fläckfria pruttljud till din telefon nu!

Svenska Appar Android rekommenderar denna app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.fartsoundsmachinepro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s