Surfplatta Alcatel One Touch Evo7 HD

Surfplatta Alcatel One Touch Evo7 HD

Alcatel One Touch Evo7 HD är en 7 tums surplatta som kan uppgraderas till 3G/4G via en löstagbar datamodul som kan installeras eller tas bort enligt varje användares önskemål.

Specifikations mässigt driver Evo7 HD ett operativsystem vid namn Android 4.1 Jelly Bean på en 1,2 GHz dual core processor med en quad core GPU. Detta är en billig surfplatta som är relativt tunn och lätt, endast 10mm tjock och väger endast 350 gram. Det finns ett stort utbud för individualisering av surfplattan med en full uppsättning av tillbehör såsom omslag, påsar och färgade ramar för att ändra utseendet på surfplattan.

“När man utvecklar dessa anslutna enheter, var målet att verkligen ge slutanvändaren och ge dem möjlighet att anpassa hur de vill ansluta” – sade Hugo Hernandez, chef för affärsutveckling på Alcatel One Touch i Nordamerika. “Våra liv blir allt mer mobila, dessa spelar en allt mer avgörande roll, vilket är anledningen till att vi utvecklar produkter för att möta konsumentens livsstil.”

ONE TOUCH EVO7 HD

Alcatel One Touch Evo7 HD är en unik modulär surfplatta som ger slutanvändaren frihet att förbättra och uppgradera sin surfplatta när behoven förändras. En HD WiFi 7 “surfplatta kan enkelt uppgraderas till 3G/4G anslutningsbarhet tack vare en avtagbar 3G/4G modul som kan installeras, tas bort och anslutas när som helst.

Alcatel One Touch Evo7 HD ger också enkel på språng tillgängligheten med dess snabbare, tunnare och skarpare design. Tabletten har en kompakt design (10mm tunn och endast väger 350 gram), 1,6 GHz dual core processor och quad core GPU som kör Android 4.1 Jelly Bean operativsystem.

Dessutom ger One Touch Evo7 HD användare möjlighet att personifiera med fler alternativ för att anpassa sin surfplatta med en komplett uppsättning av snygga tillbehör, skyddande omslag, påsar av läder, färgade ramar och mycket mer.

Dessutom är One Touch Evo7 HD en väldigt prisvärd surfplatta, den kostar inte mycket över tusenlappen och i vissa länder får man den även på köpen när man köper en telefon och tecknar abonnemang.

Information om Surfplatta Alcatel One Touch Evo7 HD av Svenska Appar Android.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s