Naturljud App

naturljud app

Ladda ner naturljud app:
naturljud app

Naturen är en källa till avslappning! Slappna av och lyssna på de vackraste ljud som naturen kan ge, vi har samlat dem i Naturljud app åt dig.

Varje dag ger dig ett val; ska du leva i stress eller försöka hitta en mer avslappnande tillvaro? Konstant ringande i telefonen kan orsaka en hel del stress, särskilt när du har en irriterande ringsignal. Ladda ner Naturljud Pro som reducerar stress, du kommer att älska det ögonblick när telefonen ringer och du hör våra natur ljud.

Detta är en natur app med avkopplande ljud, de bästa ljuden naturen ger oss funkar som avslappningsmusik och får dig att stressa ner. Njut av den avkopplande fågelsång, rinnande vattenfall och föreställ dig att du är någonstans i skogen. Om du föredrar sommaren och havet, kommer ljudet av vågor vara perfekt för att lugna dina sinnen. Ibland kan det vara lika trevligt med känslan av att sitta vid en sprakande brasa, lyssna till ljudet av elden medan ljudet av regn utanför får dig att uppskatta värmen. Skapa atmosfären med dessa lugnande ljud, använd som ringsignal eller vid avslappningsövningar för stresshantering.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Om du gillar avslappningsmusik eller om du behöver lite bra sov musik, vill du säkert ha några av de mest fantastiska natur ljud som ringsignal, sms ljud eller alarm.

Ladda ner naturljud mp3 filer nu, Svenska Appar Android rekommenderar denna app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.naturesoundspro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s