Hundskall Ljud mp3

Hundskall Ljud mp3

Ladda ner hundskall ljud mp3:
hundskall ljud mp3

Är det hundskall jag hör? Om hundar är ditt favorit husdjur kommer du säkert att vilja ha Hundljud Pro app i telefonen. Denna app har massor med intressanta hund ringsignaler, alarm för att väcka dig på morgonen och SMS signaler.

Här hittar du ett stort urval av olika ljud från flera hundraser. Om du älskar söta hundar och valpar, då kommer du att gilla våra gnällande hundljud. Om du gillar en riktig vakthund, som rottweiler, då kommer du säkert att älska hundskall ljud på natten.Vill du skrämma dina vänner kan du välja kusliga ljud som hundar kan göra, ylande ljud! Dessa skrämmande hundljud är typiskt för australiska Dingoes och Hovawart. Om du har en Chihuahua (Chiwawa) som ditt husdjur kan du hjälpa den att låta lite större med denna hund ringsignaler app genom att spela upp ett dovt morrande ljud.

Vem kan motstå dessa underbart fluffiga och söta Husky, Labradorer och Malteser valpar? Det finns flera hundraser och hundljud i denna app, ljud som karakteriserar hundar och de olika raserna! Ladda ner vår hund app nu, ljudet av hundskall mp3 kan du ta med dig i telefonen vart du än går!

Hundar kan hjälpa människor på flera sätt som t.ex. vid jakt, vallning, dragande av last, som skydd, polis och militär, som sällskap, och som hjälp till handikappade individer. Hundars roll i människans samhälle har gett dem smeknamnet människans bästa vän. År 2001 fanns det uppskattningsvis ca 400 miljoner hundar i världen.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Denna app innehåller bara hundljud mp3 ringsiganler android.

Blir du glad av att lyssna till ljudet av hundar och valpar – kommer att älska vår Hundljud Pro app!

Svenska Appar Android rekommenderar denna app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.dogsoundspro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s