Hemska Ljud

Hemska Ljud

Ladda ner hemska ljud app:
hemska ljud app

VARNING! Använd INTE denna app för att skrämma gamla människor eller personer med hjärtproblem! De kan framkalla känsla av panik, terror och skräck.

Skräckljud är en app med skrämmande ljudeffekter och android ringsignaler till din telefon. Nu kan du lyssna på monster ljud som kommer att skrämma dina vänner till döds, eller ställa in en skrämmande ringsignal eller alarm för att vara säker på att du vaknar på morgonen.

I Skräckljud App finns många kusliga ljud som läskiga fotspår, mystisk atmosfär och gnisslande dörr som kan påminna dig om känslan du får i skräckfilmer. Men om du föredrar något mer intensivt kan du även hitta åska och andra hemska ljud som du inte vill höra när du är ensam hemma i mörkret. Skräm dina vänner med skrämmande skrik och onda skratt en mörk allhelgona afton. Använd dessa hemska ljud som ett tillägg till din allhelgona kostym, då kommer du garanterat att skrämma dina vänner!

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Denna app innehåller endast hemska ljud mp3 ringsignaler android!

Svenska Appar Android rekommenderar denna app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.scarysoundspro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s