Kattnamn hona och hane

Kattnamn hona och hane

Ladda ner: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.catnames&feature=search_result&hl=sv

Hur hittar jag bra kattnamn att välja mellan när jag ska döpa min kattunge? Hitta ett perfekt namn till katt, vi har samlat alla bra kattnamn hona och kattnamn hane för dig att välja mellan i denna app!

När du döper din katt är det något som vanligtvis kommer att följa dig i många människo – och kattår så du måste komma på några lämpliga och ovanliga kattnamn att välja mellan.

Namnet ska säga något om utseende och karaktären på min kattunge, alla katter är inte lämpade för coola kattnamn eller söta kattnamn. Vi har samlat ihop en listat på populära kattnamn som du kan välja mellan i denna app. Sammanställ dina favoritnamn i en separat lista och bestämma sedan från dina favoriter vilket kattnamn som matchar din kattunges personlighet bäst.

Som kattägare bör du namnge din katt något som du inte kommer att skämmas att kalla ut om din katt springer bort. Att använda din kattvisselpipa kan fånga din katts uppmärksamhet men katt ljud som det kommer säkert fånga alla andra katters uppmärksamhet också.

Vi kan bara ge en lista med förslag på kattnamn för nya blir kattägare att välja mellan, men för att finna ett katten namn med betydelse måste du lära känna din kattunge lite bättre. Det behövs mer än en katt namn generator för att hitta ett perfekt namn, namnet borde vara något som du ser i din katts personlighet och kattögon. Namnet bör bidra till att identifiera din katt och kan inte vara slumpmässigt plockas.

Nedan hittar du några tips om hur du hittar bra katt namn till din nya bästa vän:

Du kan använda fakta om katter böcker för att få veta mer om olika kattraser och vilken typ av egenskaper som är typiska för rasen.

Du kan titta på katt bilder för att ta reda på hur din kattunge ser ut när den har vuxit upp.

När du väljer kattnamn hankatt eller kattnamn honkatt så välj inte allt för söta namn, katter ät inte kattungar för evigt och söta kattnamn kan så småningom inte vara passande.

Lyssna efter speciella kattljud, detta kan vara hur din katt jama eller någon annat specifikt ljud eller effekt som bidrar till kattungens karaktär.

Ta reda på vilken typ av katt lekar din kattungen gillar, t.ex. några kattungar älskar att springa och andra är intresserade av en mer fysiska och konkurrerande katt spel.

Vi hoppas att denna information samt vår katt app och en förteckning över bra kattnamn hjälper dig att hitta ett perfekt namn till din nya bästa vän.

Ladda ner den bästa av katt appar gratis nu och hitta det perfekta namnet för små, stora, vita katter eller svart katter. Vi hjälper dig att hitta det perfekta namnet oberoende av vilken storlek, färg eller kattras du har!

Du hittar alla dessa namn i appens kattnamn lista:

Alla dessa kattnamn gratis och mer i vår app, oavsett vilken typ av katt du har kan vi garantera att du kommer att hitta ett passande katt namn i vår app.

Svenska Appar Android rekommenderar denna app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.catnames&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s