Bomb Ljud Ringsignaler

Bomb Ljud Ringsignaler

Ladda ner bomb ljud ringsignaler app:
bomb ljud ringsignaler app

Njut av en explosion av bra ljud! Bomb Ljud Ringsignaler Pro app består av 15 ljud av stora explosioner samt av ljud från militära vapen som bomber och granater. Använd dessa bomb ljudeffekter för att spela dina vänner ett spratt eller för att spela krigs spel, du kommer att tro att du hamnat mitt i korselden. Du kan även använda ljud i denna app som effektiva bomb ringsignaler, eller alarm som definitivt kommer att väcka dig utan möjlighet att somna om igen.

En bomb är en explosiv anordning, vanligen någon form av behållare fylld med sprängämne. Bomben är gjord för att orsaka förstörelse där den sprängs. Bombexplosionen måste utlösas av något, vanligen en timer, en fjärrkontroll eller någon form av givare, radar eller kontakt. Ordet bomb kommer från grekiska bombos, en onomatopoetisk term med ungefär samma betydelse som bom. En bombröjare är en person som jobbar med att desarmera bomber. Som minröjare fast för bomber.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.bombringtonespro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s