Roliga Alarmsignaler Android

Roliga Alarmsignaler Android

Ladda ner roliga alarmsignaler Android app:
roliga alarmsignaler Android app

Brukar du ha svårt att gå upp tidigt på morgon och problem att somna på grund av att du ligger och oroa dig för att inte ska vakna i tid? Gör det enklare för dig; Roliga Alarmsignaler till Android app och garanterar att du kommer att vakna i tid och med ett leende på läpparna!

Har du svårt att vakna i tid på morgonen, trots flera desperata försök går det inte att komma upp ur sängen? Är du rädd att du kan förlora ditt jobb eller kommer försent till skolan eftersom du inte kan komma upp i tid på grund av din gamla väckarklocka? Då har du tur att du hittade denna nya Roliga Alarmsignaler app.

Vissa människor behöver en mycket hög alarmvolym, ett irriterande alarm på telefon, men det väcker även andra människor runt omkring dem. Från och med nu behöver du inte försova dig eller irritera andra människor i din omgivning längre. Nu finns det roliga ljud samt vakna upp låtar som kommer att väcka dig och muntra upp dig på samma gång.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Denna app innehåller bara roliga alarmsignaler mp3.

Appen innehåll:

Antalet olika roliga ljudeffekter som finns i denna app är enormt. Välj bland flera olika roliga alarm, allt från lustiga god morgon sånger, trumpet ljud, galna kyckling ljud och olika alarmsignal på morgonen som får dig att skratta hejdlöst som en galning. Hitta det bästa alarmet för dig, utforska denna app och välj ut det alarm som du gillar mest.

Njut av roliga alarmsignaler android och ha en riktigt godmorgon!

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.funnyalarmringtonespro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s