Seriösa Ringsignaler för Android

Seriösa Ringsignaler för Android

Ladda ner seriösa ringsignaler för android:
seriösa ringsignaler för android

Affärs Ringsignaler Pro är en ny affärs app som ger dig ringsignaler för android business edition. Endast seriösa ringsignaler för riktiga affärsmän och affärskvinnor!

Ofta vill vi att folk ska uppfatta oss som seriösa affärsmän och affärskvinnor. Vi fokuserar på de stora sakerna, som eleganta kostymer, men vi glömmer de små sakerna som är lika viktiga. En av de viktigaste “små” saker är din ringsignal på telefoner. Du kan vara säker på att uppfattningen om dig kommer att förändras snabbt om du inte har rätt ringsignaler till mobilen. I denna app hittar du bara de bäst ringsignaler som hjälper dig att skapa en seriös bild av dig själv på möten, konferenser och andra professionella sammankomster. Alla de bästa ringsignaler på ett och samma ställe!

Vi tillverkade den här appen för du inte ska behöver oroa dig för dina ringsignaler för mobilen. Det finns väldigt många olika ljudeffekter, till exempel kontor telefon ljud, men välja du en melodi i denna app kan det inte bli fel. Dessa app innehåller endast professionella ringsignaler, förpackade till den bästa affärs app som garantera att du inte har fel ringsignal på mötet.

Denna app innehåller flera seriösa ringsignaler att välja mellan. Du kan ställa in Marimba iPhone som din SMS ringsignal eller som inkommande ringsignal för samtal, eller välja gamla telefoner ljud. Vi erbjuder alla populära business ringsignaler som finns och alla är mp3 ringsignaler för android. I denna affärs app hittar du bland annat antika telefon och klassisk telefon ringsignaler. Det finns även musikinstrument signaler med gitarr, flöjt och piano. Vissa signaler kommer kanske att vara irriterande likt ringsignaler på jobbet, men det finns även signaler som kan framkalla ett litet melodisk leende och retro ljud som säkerligen kommer att finnas bland dina favoriter. Om du inte kan bestämma dig för en signal, välj mix ljudeffekter.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Ta ett stort steg in i ditt karriärsliv, ladda ner Affärs Ringsignaler Pro nu, affärs Ringsignaler Pro är det du behöver i din Android för att lyckas!

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.businessringtonesplatinum&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s