Applåder Ljud

Applåder Ljud

Ladda ner applåder ljud app:
applåder ljud app

Klappa händerna för denna nya app! Applåder Ljud är en app med publiken buller som kan användas vid alla tillfällen.

Applåder Ljud app har olika publik ljudeffekter och applåder ljud som spelats in på flera konserter, teatrar och arenor. Du kan välja mellan olika ovationer, här kan du hitta en jublande folkmassa som älskar prestationen eller buande när publiken öppet visar sitt missnöje. Spela dessa publikljud som ett svar, eller reaktion, på någon fråga, påstående eller bara när du vill ha kul. Använd dessa läten lätt, placera din favorit ljud knappen som en widget på startskärmen. Ljuden finns även som ringsignaler eller larmsignaler.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Applåder är främst ett uttryck för godkännande, du kan klappa eller slå ihop handflatorna för att skapa oljud. Publiken förväntas oftast applådera efter en föreställning som en musikalisk konsert, ett tal eller annat form av framträdande. I de flesta västländer klappar publiken händerna gemensamt för att producera en konstant buller, men det tenderar att synkronisera naturligt till en svag grad. Detta är en form av icke-verbal kommunikation för massor och en enkel indikator på den genomsnittliga relativa uppfattningen av hela gruppen. Desto starkare och längre buller, desto starkare tecken på godkännande.

Denna app innehåller bara applåder ljud mp3 ringsignaler.

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.applausesoundsandringtonespro&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s