Roliga SMS Signaler Android

Roliga SMS Signaler Android

Ladda ner roliga SMS signaler android app:
roliga SMS signaler android app

Om ett gott skratt förlänger livet så kommer denna roliga SMS ringsignaler app verklige göra så att du lever längre!

Du behöver inte lyssna på roliga skämt varje dag för att vara på gott humör. Det är fantastiskt hur små saker som en rolig SMS signal kan kittla till skratt. Roliga SMS Signaler Pro är app med en samling av varsamt plockade roliga ljud som du kan ha som SMS ljud på din telefon. Detta är en rolig app där du kan du hitta roliga djurläten, roliga alarm, roliga ljudeffekter och andra galna saker som du kan ställa in som sms signaler.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Skratt är en reaktion på vissa stimuli. Det kan uppstå då vi hör ett skämt, som kittlade eller andra former av liknande stimuli. Oftast anses det vara ett visuellt uttryck av ett antal positiva känslotillstånd såsom glädje, munterhet, lycka, lättnad, etc. Men vid vissa tillfällen kan det uttrycka andra känslor, såsom förlägenhet, ursäkt eller förvirring (“nervös skratt “) eller artighet skratt.

Skratt ger inte bara en fullskalig träning för dina muskler, det släpper även loss en ström av stressdämpande endorfiner. Din kropp kan inte skilja på äkta och falska skratt, alla fnissa kommer att göra gott.

Vi behöver skratta mer och söka stressreducerande humor i vår vardag. Skratt är en mänsklig gåva som vi fått för att överleva. Kraften i skratt släpps lös varje gång vi skrattar, i dagens stressiga värld måste vi skratta mycket mer.

Denna app innehåller bara roliga SMS signaler mp3.

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.funnysmsringtonesandsoundspro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s