Gratis Appar Android

Gratis Appar Android

Alla vill ladda ner gratis appar android men tänker inte på att någon har lagt ner tid och jobb på att utveckla de appar som du vill använda. Precis som alla andra som levererar en produkt eller tjänst så vill app utvecklare ha betalt för det jobb som de lägger ner för att kunna leverera bra app till konsumenterna.

Generellt finns det två sätt för app utvecklare att tjäna pengar på en app som de har utvecklat:

1. Om du väljer att ladda ner gratis app är den vanligtvis annons stödd. När den har installerats på din mobil kan du få genvägar på mobilens startskärm. Dessa är bara länkar till andra sponsrade gratis appar. Du kan ta bort ikoner när som helst utan att det påverka appen på något vis. Du kan även få meddelanden i ditt systemfält med länkar till nya gratis appar. Om du inte vill ta emot dessa meddelanden finns det vanligtvis instruktioner för hur du väljer bord dem i appens beskrivning. Du behöver inte vara orolig för att debiteras någon dold avgift, utan att du är medveten om det, när du klickar på dessa annonser men det kan bli lite irriterande med all aktivitet efter ett tag. De 3 största bolagen som är verksamma i android annons branschen idag, och som används av de flesta app utvecklare, heter Airpush, Leadbolt och Chartboost.

2. Om du väljer att köpa appen så slipper du helt alla annonser, vanligtvis är det inget högt pris som du betalar för en app. Det genomsnittliga priset för en android app ligger på ca 10 SEK och planerar du att använda appen en längre tid kan det vara skönt att slippa annonserna som kan bli ganska påfrestande efter ett tag. Vanligtvis så brukar även betalversionen erbjuda extra material eller funktioner som ger användaren en bättre användare upplevelse.

Det kan vara bra att börja med att ladda ner gratis appar android. Du får då möjlighet att testa appen innan du kanske tycker den är så bra att du väljer att betala för den, eller tycker den är värdelös och radera den från din android mobil. Vanligtvis så erbjuds du möjlighet att med några enkla knapptryckningar uppgradera en gratis app till betalversionen i appens funktions fält.

Majoriteten av alla klagomål i Google Play kommentarsfält är relaterade till annonser, men då tänker man inte på att någon har lagt tid och jobb på att utveckla en denna produkt, vill du slippa annonser kan du helt enkelt välja att betala för appen.

Här nedan hittar du länkar till mp3 Ringsignaler gratis och mp3 Ringsiganler Pro som kostar 8:00 kr på Google Play. Du kan klicka på länkarna för att; ladda ner denna app gratis (med reklam) eller ladda ner betalversionen (utan reklam och med extra ringsignaler). Du kan även välja att först ladda ner appen gratis för att testa den och sedan betala för den om du tycker den är bra:

mp 3 Ringsignaler Gratis
mp3 Ringsignaler Pro

Svenska Appar Android rekommenderar gratis appar och betal appar, välj kategori för de android appar som intresserar dig längst upp i höger aktivitetsfält!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s