Pistol Ljud till Mobilen

Pistol Ljud till Mobilen

Ladda ner pistol ljud till mobilen:
pistol ljud till mobilen

Vill du ha ljudeffekter på din telefon som får folk att ducka? Laddat din telefon och osäkra, med Pistol Ljud & Vapen Ljud Pro app har du ett fullt magasin med verklighetstrogna skott ljud!

Denna app ger dig ljudeffekter, ringsignaler av vapenljud och pistoler som låter verklighets troget. Välj ringsignal så att telefonen ringer med ett gevär skott eller SMS signal som ger dig intryck av en kula som viner förbi. Vill du vara säker på att vakna tidiga morgontimmar kan du ställa in skottlossning ljud som alarm, detta brukar få de flesta ur sängen ganska snabbt. Det finns flera allternativ och coola ljud att välja mellan, du kan välja den kaliber som passar dig bäst. I denna vapen app hittar du även skott ljud från tunga och välkända vapen som AK-47, RKM-60 och UZI.

Nu har en chans att välja unika ringsignaler till Android telefoner. Du kan skoja med dina vänner, använder ljud av pistoler för att skrämma dem från vettet. Om du älskar att spela krigsspel, kan du använda telefonen som en pistol i din hand. Föreställa dig att du drar pistolen ur sitt hölster, spela upp ljuden och låt kulorna vina, plötsligt kommer ljudet av hagelgevär ljud och ni sitter fast i korselden. Med denna app kan du göra en lek av dina favorit pistol spel och höra en kulspruta och tyngre artilleri när du vill!

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till mobilen

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Ett vapen är ett verktyg eller instrument som används för att orsaka skada eller skada levande varelser, konstgjorda strukturer eller system. I det mänskliga samhället används vapen (Glock 17 och raketgevär till exempel) för att öka effektiviteten i aktiviteter såsom jakt, kriminalitet, brottsbekämpning och krig.

Denna app innehåller bara pistol ljud mp3 ringsignaler.

Förbereda dig på att ducka och ta skydd, avfyra coola ljud med pistol ljud till mobilen!

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.gunsoundspro&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s