MC Ljud mp3

MC Ljud mp3

Ladda ner MC ljud mp3 app:
MC ljud mp3 app

Föreställ dig själv som deltagare i ett Motor GP! Hur häftigt det skulle det inte vara att umgås med kända motor cyklister och njuta av ett kraftfullt Honda ljud när du varvar motorn. Du behöver inte drömma om detta längre; motorcykel ljud app innehåller de bästa motor ljud, du hittar massor av motorcykel modeller och deras karakteristiska motorljud!

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till mobilen

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Suzuki eller Kawasaki motorcyklar – vilken föredrar du? Eller kanske du är ett fan av det mest kända varumärket av motorcyklar i världen som kallas Yamaha? Det spelar ingen roll vilken motorcykel som är din favorit, denna app ger dig alla dessa motorcykel ljud och mer. Detta är en motor app för alla sanna motor älskare. Med denna Motorcykel Ljud app du inte bara lyssna till ljudet av japanska motorcyklar, du kan även njuta till mullret av en Harley Davidson. Spela dessa ljud för dina mc kompisar eller att starta en konversation med en person som delar samma passion för motocross och som precis som du uppskattar att höra skrikande däck på asfalt. Denna app är snabba och rasande som en Hayabusa, men den kräver ingen motorcykel licens. Är ett fan av motorsport kommer du att älska att ha dessa motor ljud som ringsignal!

Denna app innehåller endast MC ljud mp3 ringsignaler.

Sätt på dig din hjälm och förbereda dig på den vildaste resan du någonsin har haft!

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.motorcyclesoundspro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s