Gammal Telefon Ringsignal till Android

Gammal Telefon Ringsignal till Android

Ladda ner gammal telefon ringsignal till Android app:
gammal telefon ringsignal till Android app

Är du en älskare av gamla ringsignaler; tycker du om att höra ljudet av en gammal telefon? Med Gammal Telefon Ringsignal Pro app kan du ladda ner ringsignaler och få din moderna android telefon att låta som gamla telefoner.

I denna underbara app hittar du all de ringsignaler som du behöver! Vintage telefon modernt idag och det nyaste är att det ska verka gammalt. Det är oerhört coolt idag att ha Android ringsignaler som låter som en antik telefon. Vill vara den häftigaste killen i skolan så ska du absolut välja ett gammalt hederligt nummerskiva ljud bland ljudeffekter i din mobil. Antalet olika ljud till din telefon, och alternativen för vad du kan göra med dem, är också enorma!

Du kan ställa in ljud av hemtelefon som ett inkommande samtal ringsignal. Du kan välja SMS signal bland flera innovativa mobil telefoner ljud. Som kontaktperson ljud till dina morföräldrar kan du ställa in vintage ringsignal. Med denna app kommer du direkt att veta om det är ditt kontor som ringer dig, utan att ens behöva titta på skärmen, bara genom att höra vald ringsignal. Ställ bara in antingen klassiskt kontor eller digitalt kontor ringsignal ljud! Vi kan garantera att du kommer att älska dessa nostalgiska ringsignaler, särskilt den mest kända – ringklocka telefon!

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till mobilen

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Möjligheterna med Gammal Telefon Ringsignal Pro App är oändliga; ladda ner marknadens bästa ringsignaler med en antik känsla!

Denna app innehåller bara gammal telefon mp3 ringsiganler android.

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.oldphoneringtonespro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s