Avslappningsmusik för barn och vuxna

Avslappningsmusik för barn och vuxna

Ladda ner avslappningsmusik för barn och vuxna app:
avslappningsmusik för barn och vuxna app

Sluta oroa dig för sömnlöshet – denna sömn app innehåller avslappningsmusik för vuxna och barn som kommer att göra dig sömnig omedelbart! Sov Musik Pro app eliminerar din oro och stress med stor framgång!

Om du är stressad och under konstant press har du troligtvis även problem att somna på kvällen, vi har lösningen – ladda ner sömn musik. Detta är en sov app som kommer att ge dig en djup sömn. Istället för att betala massor med pengar för sömn analys och avslappningsövningar, som ska lära dig att koppla av vid sömn, kan du med våra lugnande ljud ta en tupplur när du vill. När du vill vila en stund efter en hård arbetsdag, ligg i sängen och spela din favorit meditationsmusik och försöka komma i en sinnesstämning liknande Zen meditation.

Laddar ner musik i denna sömn app, här hittar du vår musik för sömn spellista indelad i tre huvudkategorier. Den första kategorin är avkopplande natur ljud där du kan lyssna på lugnande sömn läten; regn som öser ner för ditt fönster, låt en stänk av ljudvågor skölja över dig i de djupa havet ljuden eller stäng dina ögon och lyssna till fågelläten. Lyssna till avslappnande ljud och olika skogsläten för att minska stress och oro. Det är väl känt att Japansk musik kan vara avslappnande och hjälper dig att bli av med ångest, denna musik används ofta som spa musik, avkoppling hjälper dig att eliminera smärtan från dina muskler. Den tredje kategorin är helt gjord för att du vill somna snabbt. Ljud och avslappningsmusik för barn kommer att framkalla gäspningar, tänk på att gäspningar är smittsamma.

Använd din tid för sömn på bästa sätt, få en god natts sömn och vakna utvilad med denna sov app!

Funktioner:

Alla låtar i denna app spelas direkt från Internet, så du måste ha tillgång till Internet (WiFi rekommenderas) för att lyssna på dessa sövande ljud. Det finns dock ett alternativ, ladda ner några favorit ljud och musik för att sova, ha dem på din telefon och använda den när du inte har Internet.

Ett annat bra alternativ kan vara att göra en egen spellista med dina favoritlåtar, med vaggvisor för barn eller bästa sömn ljud som t.ex. syrsor, genom att helt enkelt placera låtar du vill ha i en särskild spellista.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Denna app är bra för alla – unga och gamla, lång eller kort, pojkar eller flickor. Slappna av och sov gott! Allt vi kan säga är SÖTA DRÖMMAR!

Denna app innehåller bara avslappningsmusik mp3 ringsignaler till android.

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.sleepsoundspro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s