Islamisk Musik mp3

Islamisk Musik mp3

Ladda ner islamisk musik mp3:
islamisk musik mp3

Njut av underbara toner med Muslimsk Musik Pro app. Lyssna på muslimsk religiös musik och visa hur stark din tro är.

Islamisk musik app är en samling av de bästa islamiska låtarna. Du kan hitta låtar av profeten Muhammed eller Allah, som 99 namn på Allah. Du hittar även Nasheed religiösa sånger i olika melodier av trogna muslimer utan några musikinstrument eller med slagverk. Det finns sånger för alla tillfällen och högtider som Ramadan. Använd Adhan eller azan som är det islamiska anropet till bön, reciterade av muezzin i moskén fem gånger om dagen, för att ställa som larm när det är bönestund.

Islamisk religiös musik sjungs eller spelas i offentliga eller privata andakter. Ursprunget till denna vackra musik är Mellanöstern, Nordafrika, Iran, Centralasien, Afrikas horn och södra Asien. Med anledning av att islam är en multietnisk religion har musikaliska uttryck av dess anhängare blivit mycket varierande. De inhemska musikstilarna i dessa områden har format denna hängivna musik för samtliga muslimer.

Funktioner:

Alla låtar i denna app spelas direkt från Internet, så du måste ha tillgång till Internet (WiFi rekommenderas) för att lyssna på muslimsk musik. Det finns dock ett alternativ för; du kan ladda ner någon islamisk låt du gillar och ha den på din telefon och använda den när du inte har Internet.

Du kan även göra din egen spellista med dina favoritlåtar.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till mobilen

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp musik vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritlåt så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Denna app innehåller endast islamisk musik mp3 ringsignaler.

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.islamicmusicpro&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s