Luffarschack App

luffarschack app

Ladda ner luffarschack app till android:
luffarschack app till android

Är du ute efter gratis intelligens spel för barn och vuxna? Luffarschack (Tre i rad) är en mobil och surfplatta version av en av de äldsta och mest populära strategispel, om du är en älskare av logikspel är detta rätt Android spel app för dig!

Med ett in-app köp kan du uppgradera Luffarschack gratis version till full annonsfri version – inga annonser och full tillgång till alla coola teman!

Utmana dig själv och vänner med denna topp Android strategispel app idag. Med olika kunskapsnivåer och multiplayer läge kan detta logikspel för barn och vuxna spelas som lätt underhållande tidsfördriv spel eller beroendeframkallande hjärngympa spel. Ladda ner det bästa strategispel online nu, ha roligt på samma gång som du tränar ditt sinne och logiskt tänkande med detta gratis Android spel!

Luffarschack Regler:

Spelare turas om att placera X och O (eller andra tema symboler) på spelbrädet tills spelet är över.

Spelet är slut när någon av spelarna har tre i rad, i någon riktning av spelfältet, eller när hela 3 × 3 spelbrädet är fullt.

Den spelare som först får tre i rad vinner spelet. Om spelbrädet är fullt (alla nio rutor) och det fortfarande inte finns en vinnare, kommer det att resultera i ett oavgjort spel.

Med denna app kan du spela Luffarschack mot din Android eller Luffarschack multiplayer mot familj och vänner. I grund och botten detta ett enkelt spel och regler är desamma oavsett om du ska spela Luffarschack 2 spelare eller 1 spelare.

Android Luffarschack Spelfunktioner

• 1 Spelare mot Android eller 2 Spelare (Luffarschack multiplayer) med samma enhet
• kunskapsnivåer: Lätt, Medium, Svår eller Expert
• Återställningsbar statistik och poäng spårning
• Flera Luffarschack teman Android att välja mellan
• Auto spara när du får ett avbrott på telefonen eller stänger ner appen

Spela intelligens spel och få lite hjärngympa:

Människor har alltid varit intresserade av att utmana sinnet med intelligens spel och träna hjärnan med hjärngympa spel. Vår hjärna är en muskel och precis som alla andra muskler behöver den träning för att utvecklas och hålla sig i form, ladda ner detta top Android spel om du vill få lite hjärngympa och spela roliga intelligens spel för barn och vuxna!

Detta Android spel är en mobil och tablet version av en av de äldsta och mest berömda klassiska strategispel. Luffarschack har sitt ursprung i ett spel som heter Terni Lapilli som spelades vid tiden för det romerska imperiet, idag spelas det över hela världen och är även känd som Tre i rad eller Tic Tac Toe. Detta är ett enkelt spel som oftast spelas med en penna på papper, men det finns även flera alternativ till at spela Luffarschack online idag.

Om Luffarschack spel spelas perfekt av båda spelarna kommer de alltid att resultera i oavgjort, din huvudsakliga Luffarschack taktik bör vara att inte göra några misstag!

Tycker du om att spela klassiska strategispel och lösa logiska pussel? Då är Android Luffarschack app en perfekt intelligens spel app för dig!

Ladda ner Luffarschack gratis nu, utmana dig själv och vänner med detta intelligensutvecklings spel eller bara spela tidsfördriv spel!

Svenska Appar Android rekomenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tictactoe.logicgame&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s