Explosiva Ringsignaler Android

explosiva ringsignaler android

Ladda ner explosiva ringsignaler android app:
explosiva ringsignaler android app

VARNING! ANVÄND INTE denna app för att skrämma gamla människor eller personer med hjärtproblem! Explosion effekter i denna app kan skapa en känsla av panik, terror och skräck.

Förbered dig på att spränga högtalaren i din telefon med ljudeffekter av massiva explosioner! Explosion Effekter Pro app är full av fantastiska spräng ljud som kan användas som häftiga ringsignaler, SMS signaler, alarm eller bara för skojs skull.

En explosion är en snabb volymökning och en extrem frisättning av energi, oftast genererad av höga temperaturer och utsläpp av gaser. Supersonic explosioner som skapats av sprängämnen kallas detonationer, och expanderar genom supersonic tryckvågor. Subsonic explosioner skapas av låga sprängämnen och genom en långsammare förbränning process som kallas deflagration.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Dena app innehåller:

Det finns totalt 28 olika coola ljudeffekter som Dynamit, Exploderande tunna eller häftiga ljud av kärnvapen explosion och ljud bomb. Det finns även flera olika brinnande eld och fyrverkerier ljud.

Appen innehåller endast explosiva mp3 ringsignaler android.

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.explosioneffectspro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s