Polyfoniska Ringsignaler till Android

Polyfoniska Ringsignaler till Android

Ladda ner polyfoniska ringsignaler till android:
polyfoniska ringsignaler till android

Känn rytmen i ditt hjärta med Elektroniska Ringsignaler Pro app; gjord för alla fans av elektronisk musik runt om i världen!

Detta är en samling av elektroniska ljudeffekter, en app för alla fans av bra rytm. Om du vill lyssna på de elektroniska musikinstrument, särskilt elgitarr, kommer du säkert bli glad av att ha elektroniska ringsignaler android app. Denna app innehåller polyfoniska ringsiganler av högsta kvalitet!

Hitta din favorit melodi i denna musikspelaren på din telefon, ställa in den som ringsignal eller larm och vakna fräsch och redo för den nya dagen. Det finns många elektroniska musikgenrer att välja bland, spela chill out musik om du vill koppla av och förställ dig att du är någonstans på stranden. Spela electro house musik om du känner för att dansa och festa.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Electronica är ett ganska mångtydigt genrebegrepp som försöker definiera en avgränsad del av elektronisk musik. Vissa menar att termen skulle avse modern elektronisk musik som oftast inte spelas på dansgolven, utan snarare på hemmastereon, medan andra gärna syftar på dansorienterad musik. Termens ursprung är ganska oklar, men det verkar som att det myntats av musiktidningen Melody Maker i mitten av 1990-talet för att beskriva musiken som spelades av det elektroniska rockbandet Republica.

Termen spreds och började användas för att beskriva den nya sortens elektroniska musik som började bli populär i USA vid den här tiden. Innan termen “electronica” dök upp användes olika kategoriseringar, bl a electronic listening music, braindance och intelligent dance music.

I mitten av 1990-talet började electronica användas som begrepp av bl a MTV, skivbolag och musikpress för att kategorisera elektronisk dansmusik i mainstreamfåran, artister som Chemical Brothers (som tidigare kategoriserats som big beat) och The Prodigy, även om det vid den här tiden inte var en speciellt precis term. Numera används electronica för att beskriva en mängd musikgrupper och stilar som har en uttalad elektronisk produktion i botten. Artister som Four Tet, Boards of Canada och Autechre samt The Knife, Sophie Rimheden och Björk Guðmundsdóttirskulle kunna sorteras in under electronica-kategorin.

Denna app innehåller endast polyfoniska mp3 ringsignaler till android.

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.electronicringtonespro&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s