Halloween tips

halloween tips

Ett litet halloween tips; ladda ner halloween ljud som passar till din utklädnad:
halloween ljud

Förbered dig på allhelgonaafton med denna Halloween app! Att bara ha en dräkt är inte tillräckligt, ladda ner Halloween Ringsignaler Pro app och använda den för att skrämma slag på dina vänner!

Denna ljud app är en samling av skräckljud, skrämmande ljud av monster, häxor och andra fula varelser som kan användas som ringsignaler, sms ljud och alarm på morgonen. Använd Halloween Ringsignaler Pro och ljud som ditt favoritljud, placera en ljudknapp på startskärmen och spela upp ljuden när du vill.

Sätt på dig din Halloween kostym, välj ett matchande ljud, och du är redo för att skrämma dina vänner!

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Halloween kommer från engelskans All hallows’ even (alla helgons afton) och är en högtid som i sina urpsrungsländer firades den 31 oktober. Halloween har sitt ursprung på Irland och delvis i Skottland. Via USA, dit många irländska emigranter kom under 1840 talet, kom tarditionen till Sverige och slog igenom under 1990 talets andra hälft. En Halloweentradition för barn är att klä ut sig i spökkostymer, och gå runt i kvarteret för att be grannarna om bus eller godis, liknande den påsktradition med påskkärringar som finns i Sverige. Det svenska Halloweenfirandet kan ses som väletablerat och omsätter varje år cirka en miljard kronor i Sverige.

Denna app innehåller endast halloween ljud mp3 ringsignaler till android.

Ett Halloween tips från Svenska Appar Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.halloweenringtonesandsoundspro&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s