Orientalisk Musik Ringsignaler

orientalisk musik ringsignaler

Ladda ner orientalisk musik ringsignaler app:
orientalisk musik ringsignaler app

Orientaliska Ringsignaler app ger en atmosfär av orienten! Njut av Koreansk musik, dansa till Arabisk musik eller meditera till Japansk musik.

Om du tycker om att lyssna på Asiatisk musik, och annan exotisk musik från Orienten, har du hittat en app för dig. I denna app hittar du en samling av Orientaliska ringsignaler och toner som får dig att känna doften av orienten. Du kan använda dessa Orientaliska toner som ringsignaler låtar eller som SMS signal. Denna app ger dig den bästa samlingen av musik från Öst, du kan du spela spännande musik och ljuder som ringsignaler till telefonen, allt från koreanska toner till Indisk musik och mycket mer.

Använd dessa orientaliska juveler som ringsignaler för Android, ställa dem som SMS ringsignaler eller larmsignaler. Med denna app kan du lyssna på underbar Orientalisk musik i telefonen när du vill och var du vill.

Förbered en kinesisk middag, med ätpinnar och alla tillbehör, välj Kinesisk musik för att skapa den autentisk atmosfären. En annan bra idé är att ordna en Orientalisk fest med god mat, dräkter och vattenpipor. Spela magdans musik direkt från din telefon och få dina gäster att känna sig som de befinner sig i Mellanöstern. Denna samling av orientaliska toner har valts ut med stor omsorg, du kommer att hitta allt från Arabiska ringsignaler till Turkisk musik och flera andra toner som du kan använda som musik alarm.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Gillar du arabisk musik och kanske har besökt Dubai nyligen, välj en ringsignal som tar dig tillbaka till de upplevelser och stunder som du hade på resan.

Alternativen är enorma, utforska alla dessa Asiatiska ljud och melodier från Mellanöstern själv och hitta bästa ringsignaler musik till din telefon!

Denna app innehåller endast orientalisk musik mp3 ringsignaler.

Svanska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.orientalsoundspro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s