Romantisk Musik Ringsignaler

romantisk musik ringsignaler

Ladda ner romantisk musik ringsignaler:
romantisk musik ringsignaler

Kärleks Ringsignaler Pro är den bästa ringsignaler app för människor som upplever kärlek och vid firandet av Alla hjärtans dag!

Om du känner att det finns kärlek i luften, kommer kärlek ringsignaler app hjälper dig att uttrycka dina känslor bättre än tusen ord.

Om du är en obotlig romantiker, och du alltid letar efter sätt att förbättra och inspirera kärlek, är Kärleks Ringsignaler Pro App perfekt för att visa din kärlek till din själsfrände. Du behöver inte säga “jag älskar dig” ofta, det är nog med att skapa en romantisk atmosfär genom att spela dessa kärleksljud som framkallar kyssar och kramar, visa dina känslor på bästa sätt. Att uttrycka kärlek är en viktig och upplyftande del av livet för både givaren och mottagaren.

Kärleks Ringsignaler Pro app är perfekt för Alla hjärtans dag, den 14 februari. Du kan spela dessa romantiska ljud som bakgrundsmusik till överraskningen som du har för din älskling. Romantiska kärlekssånger är perfekt för en romantisk middag eller till för att spendera en underbar kväll med din älskling. Kärleks musik hjälper dig att njuta av varje ögonblick som ni tillbringat tillsammans, och påminna dig om kärlek varje gång ni inte är tillsammans.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Känn kärlek vid första ljudet! Välj din favorit Kärleks Ringsignaler Pro som kontakt ringsignal så att veta när din kärlek ringer dig.

Denna app innehåller endast romantisk musik mp3 ringsignaler till android.

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.romanticloveringtonespro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s