Ljudeffekter mp3

ljudeffekter mp3

Ladda ner ljudeffekter mp3:
ljudeffekter mp3

Hitta ljudeffekter som du alltid velat ha! Ladda ner Ljudeffekter app och lyssna till dessa coola ljud!

Dessa ljudeffekter består av omsorgsfullt valda ljudklipp som kommer att tillfredsställa även de mest kräsna. Det finns något för alla i denna ljud app. Du kan koppla av med lugnande ljudeffekter och naturljud som till exempel porlande vattenljud. Ha kul med dina vänner med hjälp skrämmande ljudeffekter och spök ljud eller känn dig nära naturen med hjälp av djurläten såsom mjuka fågelläten eller varg ljud.

Välj ett bakgrundsljud som hel på egen hand kan skapa en särskild atmosfär. Spela upp ljudeffekter från spel och föreställ dig att du är en actionhjälte, använda filmljud eller skräckljud för att skapa stämning inför en kommande händelse. Roliga ljud, såsom tecknade ljudeffekter, är bra att använda för dem som ett svar på en fråga eller vill uttrycka en reaktion på något.

Om du vill ha lite action finns det ljudeffekter från gatan och pistol ljud. Tryck på widgeten knappen på startskärmen och avfyra explosion effekter som får dig att känna tryckvågen och marken att skaka.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Gillar du att skoja med folk i din omgivning har denna app de bästa ljudeffekter för det. Bebis som gråter ljudeffekter kommer att göra folk helt förvirrade och undra var babyn är. Vrid upp volymen och skräm dem med siren ljudeffekter, klocka ljudeffekter eller gör dem galen med bil ljud eller flygplan ljudeffekter.

Denna app innehåller endast ljudeffekter mp3 ringsignaler till android.

Svanka Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.soundeffectspro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s