Meddelandesignal Android

meddelandesignal android

Ladda ner meddelandesignal android:
meddelandesignal android

SMS Signaler & Ljud Pro, särskilt anpassade ringsignaler till android att använda som meddelandesignaler!

Detta är en app för den som inte vill vara som alla andra och har tröttnat på telefoners standard meddelandesignaler. Här hittar du nya SMS ljud som och korta toner från klassiska spel som Super Mario, återuppleva några av världens mest populära arkadspel ljud och toner genom tiderna. När du har installerat denna app kommer din Android telefon vara utrustade med marknadens bästa SMS ringsignaler.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Det finns många fördelar med dessa SMS ringsignaler. Först och främst kan du vara säker på att du inte kommer att tröttna på dessa signaler eftersom de är korta och explosiva. Låt oss gå tillbaka till den gamla traditionen, en kort ton till meddelanden istället för en fullängds låt. Varje gång du hör BOOM, kommer du att veta att någon SMS:ar dig och inte ringer dig. Dessutom har alla signaler möjlighet att ställas in så höga att de kommer att höras i hela huset. Du kan omöjligt missa ett SMS med denna app; vill du bara lyssna efter ett svagt surrande ljud när du väntar ett viktigt meddelande? Ladda ner SMS Signaler & Ljud!

Dessa ljud liknar många kända spel ringsignaler, hitta SMS mp3 signaler som påminner om de gamla spelen som vi älskat så mycket genom åren. Upplev nostalgin med häftigt Super Mario ringsignaler eller Pacman ljud som meddelandesignaler varje gång du får ett meddelande. Och vem gillar inte det studsande ljudet som liknar det i Sonic the Hedgehog?

Alla ljudeffekter i denna app är äkta meddelandesignal mp3 super sonic ljud.

Därför är detta marknadens bästa SMS Signaler & Ljud Pro app!

Svenska Appar Android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topappsonline.shortsmstonespro&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s