Lugn Musik Ringsignal Gratis

Lugn Musik Ringsignal Gratis

Ladda ner lugn musik ringsignaler gratis:
lugn musik ringsignaler gratis

Är du ute efter gratis ringsignaler och flöjtmusik nedladdning? I Flöjtmusik Ringsignaler Gratis vi har samlat bästa flöjtmusik online, du hittar ett brett utbud av flöjt låtar i denna avslappnande musik app till android!

Flöjten är de tidigast kända musikinstrument i världen. Denna app består endast av flöjt instrumentalmusik bara, du hittar lugn musik från alla typer av flöjter och kulturer. Använd dessa avslappnande ljud som meditationsmusik eller stresshantering ringsignal!

Nedan finner du exempel på flöjter med öppna hål som har använts i tusentals år för att spela folkmusik och på senare år även klassisk musik. Geografi och resurser avgjorde material som användes för att konstruera flöjt instrument och påverkade även ljudeffekter som de producerar.

Bambu flöjt används främst i Asien och Indien:

Den Indisk flöjt utvecklats oberoende av influenser från andra regioner, de är av en mycket enkel konstruktion. Traditionell Indisk musik med flöjt är uppdelad i regioner som är beroende av den flöjt som används i specifika delar av Indien, med exempel som Krishna flöjtmusik och Hindi flöjtmusik.

Japansk flöjt och traditionella vind instrument heter FUE efter ord för flöjt på det Japanska språket. Dessa flöjten producerar en högre gäll ton som också påverkade flöjt låtar i traditionell Japansk musik med flöjt.

Kinesisk flöjt tradition har en egen grupp för bambu flöjt, spelade horisontellt som tvärflöjt, som heter Xiao. Detta är ett typiskt gammalt Kinesiska musikinstrument som används i mycket av den äldsta kända traditionell Kinesisk musik med flöjt.

Den Träflöjt används huvudsakligen i Europa och Nordamerika:

Enkla träflöjter som användes i Europa tidigt är mycket lika och nära besläktade. Irländsk flöjt (eller Keltisk flöjt) har sitt ursprung i andra delar av Europa, men har haft en stark inverkan på traditionell Irländsk musik, Irländsk flöjtmusik tradition togs även med vid den stora emigrationen till Amerika.

Indianflöjt är av en annan konstruktion med separata kammare inuti flöjt. Konstruktionen gav mer variationer av ljud och toner, vilket också påverkade indian musik med flöjt.

Panflöjt är traditionellt gjorda av bambu eller trä:

Panflöjt fick sitt namn från den grekiska mytologin och guden Pan. Den har en annan konstruktion, än den normala flöjt med öppna hål, med fem eller flera sammanfogade rör av ökande längd. Panflöjt kan vara tillverkade av olika material beroende på det faktum att flöjten är en del av folkmusik i många delar av världen. Panflöjtsmusik förknippa ofta med Sydamerika och Peruansk musik med flöjt, men kan hittas i många delar av världen.

Spela som barnvisor vid läggdags, avslappnande musik eller bara njuta av bra flöjt ringsignaler med flöjtmusik nedladdning gratis!

Denna app består av lugn musik mp3 ringsignaler android endast.

Ljudfiler i denna app kan enkelt ställas in som:

* ringsignaler till android

* utvald kontakt ringsignal

* alarmsignal

* SMS signaler

Du kan även ställa in timer att spela upp ljuden vid en särskild tidpunkt eller ställa in ditt favoritljud så att du kan spelas upp det med en knapptryckning på telefonens startskärm.

Enhet kompatibilitet:

Appen har testats på följande surfplattor och smarthphones: HTC One X (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2 Jelly Bean), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3 Gingerbread), a Samsung Galaxy Note 2.

Svenska appar android rekommenderar: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freeringtones.flutemusicringtones&feature=search_result&hl=sv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s