Jul radio

Förbered för att fira Jul med live radio med julmusik och Julsånger 24\7! Kom i rätt stämning för Jul och ladda ner gratis vår Jul Radio app nu!

2

Get it on Google Play

Du kan lyssna på julmusik radio app med eller utan hörlurar, vilket gör att du kan ta och lyssna på musik var du råkar vara.
Om du vill somna till ljudet Jul radio, ställa in en timer för en radiostation och det kommer stänger av sig själv vid tidpunkten du vill. Å andra sidan, ställ in ett larm för att väcka dig på morgonen och radiostationens tänds vid angiven tidpunkt. Dessutom kan du dela din musik gratis med dina vänner och familj.
Skapa en genväg till en favorit julen radiostation på startskärmen. För att styra stationerna kommer widget av appen visas i anmälan.
De radio station som samlas in för att skapa denna Android app, är det som gör den till en av de slag. I denna app hittar du många stationer, och för en snabb åtkomst, lägga till dem i favoriter genom att markera dem med en stjärna.
År kommer till slut, vilket innebär att Julen är nära. Det finns ingen fest utan musik, och ingen Jul utan Jullåtar och Julsånger. Känn värmen från Christmas med Jul radio på nätet och alltid ha musik online hands. Få underhöll och avslappnad med insamling av stora strömmande radiostationer och glida in i tillståndet av lycksalighet varje gång du trycker på spela. Holiday gratis musik står till ditt förfogande och bara ett klick bort från dig.
Denna radio online är en samling av julen radiostationer från hela världen, så du är säker på att hitta en jul radiostation gratis som är helt i din smak. Xmas är precis runt hörnet, gör tiden att gå snabbare med julmusik på nätet och få din musiksamling vart du än går. Vad väntar du på, har din Jul radio nu och vara helt förberedd för semester. Vi delar denna musiksamling med dig, så ladda ner gratis och känna sig avslappnad till ljudet av gratis Jul radio.
Don `t slösa din tid på att söka på nätet efter levande Jullåtar, gjorde vi det för dig. Ha allt på ett ställe, radio fm i en enda Christmas songs app! Denna Christmas radio är en samling av Webradio och det är vår present till dig.

Tillgängliga funktioner:
– Lyssna radio utan hörlurar
– Ställ in timer för att spela radiostation och sleep timer så att radiostationen stängs av vid viss tidpunkt
– Spara eller dela radiostationer på sociala nätverk såsom Facebook och Twitter
– Widget av appen visas i meddelandefältet så att du kan styra radiostationen även när appen är avstängd
– Använd widget möjlighet att ställa din favorit radiostation som en genväg på startskärmen.
– Ställ favoriter för att skapa en lista med favoritkanaler för snabb åtkomst
– Välj ‘ mer ‘ för att forska andra radiostationer
– Ställ in en radio alarm
**NB. För denna applikation att fungera, är internetuppkoppling krävs. I fall det finns ingen internet -anslutning och du har ett larm, kommer du vara vaknat av standard alarm från din mobiltelefon.

Juridisk information:
Denna app är gjord i samarbete med de bästa internet stationer på webben. Vi är mycket tacksamma för alla som stödde oss.

Denna app har testats på: HTC One X (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb ), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Samsung Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2 Jelly Bean), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3 Gingerbread) och Samsung Galaxy Note 2.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s