Romantic Love Songs Radio

Redo för den mest romantiska natten? Ladda ner Romantisk Love Songs radio och lyssna på gratis musik på Internet-radio FM! Ta levande radiostationer för gratis nedladdning!

2.2BLACK

Get it on Google Play

Vi önskar dig välkommen kära romantiska vänner! Du kan koppla av! Denna musik på nätet radio app är dedikerade till att hjälpa dig att välja den bästa älskar musik finns och spenderar mest romantiska natten med den speciella personen.
Romantic Love Songs-radio kan avlyssnas även utan hörlurar, så att du kan lyssna på internetradio oavsett var du är.
Vara fri att somna i armarna på den person du älskar medan du lyssnar på den söta melodin av romantiska låtar, eftersom du kan ställa in timern för en radiostation och det kommer att stänga av sig själv. Dessutom, om du vill vakna upp till ljudet av dina favoritkärlekslåtar, kan du ställa in larmet och stationen slås på vid angiven tidpunkt. Dessutom kan du hjälpa dina vänner och familj bli mer romantiskt och genom att dela dessa gratis musik radiostationer.
För en snabb åtkomst, skapa en genväg till en favorit romantisk radiostation på startskärmen. För att kontrollera radiostationerna kommer widgeten av appen visas i anmälan. Skapa en lista med favoritkärleks radioapparater genom att markera dem med en stjärna.
Om du vill spendera din Alla hjärtans dag med någon som du älskar love love, skulle dina romantiska stunder inte vara komplett utan kärlek hits som kan göra varje hjärta smälta. Gör din romantisk middag eller en romantisk dag speciell med denna romantiska fm online radiostationer. Kanske älskar ord “ska dig är min valentin?” Kommer inte att vara så svårt för dig att säga med lite bakgrunds älskar musik. Du kommer att hitta någon kärlekssång som korsar ditt sinne på denna fri radio på nätet app.
Planera en överraskning för dig årsdagen? Då är detta fri radio app är perfekt för dig. Spela detta gratis musik på nätet app på din mobiltelefon eller surfplatta och sopa din följeslagare på hans / hennes fötter. Ställ in den romantiska stämningen och ladda ner Romantisk Love Songs Radio nu!

Tillgängliga funktioner:
– Lyssna älskar radio utan hörlurar
– Ställ in timern för att spela radiostation och insomningstimer så att radiostationen stängs av vid viss tidpunkt
– Widgeten visas i anmälan och du kan enkelt få tillgång till denna strömmande musik app
– Använd widget möjlighet att ställa dina favorit gratis musik stationer som en genväg på startskärmen.
– Ställ favoriter för att skapa en lista med favoritkanaler för snabb åtkomst
– Välj ‘mer’ för att forska andra android radiostationer
– Ställ in en radiolarm
– Spara eller dela romantiska låtar radiostationer på sociala nätverk som Facebook och Twitter
** OBS. För denna applikation ska fungera, är internetuppkoppling krävs. Om det inte finns någon Internet-anslutning och du ställt in ett alarm, kommer du att bli väckt av standardlarm från din mobiltelefon.

Juridisk information:
Denna app är gjord i samarbete med de bästa internet stationer på nätet. Vi är mycket tacksamma för alla som stödde oss.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s