Matematik Zeus mattespel

En av de bästa gratis Android spel för barn: Matematik Zeus mattespel hjälper dig att lära dig mer om grekisk mytologi och öva dina matte. Ladda ner nu och spela coola spel!
1024x500

Get it on Google Play

Du vet hur dina föräldrar argumenterar alltid att du spela spel för mycket? Ladda ner sperl gratis Matematik: Zeus mattespel, den senaste av barn spel, och dina föräldrar kommer även att uppmuntra dig att spela, eftersom det är mattespel för barn som är smart! Detta är en av de coola matematik spel för barn som inte bara blir din professionella hjärna tränare, hjälper dig att tänka snabbare och hantera trycket, men också förbättrar din aritmetik och ger massor av kul.
Du har en unik möjlighet att bli en Gud! Och du kommer att vara, så länge du spela roliga spel som denna. Försvara Olympen från Hades och hans onda varel, som den fula Medusa eller orädd Titaner. Använd din matte försvarssystem för att döda monster armén.
Hades vill spela spel av troner med er – en för att överleva utmaningen blir att vara den högste Guden. Visa honom att tronen tillhör dig! Förvandla din överlägsna addition, subtraktion, multiplikation och division färdigheter i rasande åska och låt honom veta att du fortfarande är chefen! Hades kommer att skicka sina trupper ledda av jättar, Tyfon och Minotauros att erövra dig. Tappa inte fokus för att han kommer att bli starkare. Han kommer att gå på med monster attacker och har sina legosoldater Kerbeos, Chimären och Satyrer dregla över huvudet!
OBS TILL FÖRÄLDRAR: Det här är en av de coola matte spel för barn som har flera mål:
– Att öka matte praktik tid, vässa insiktsfulla kunskaper och stärka förmågan att vara fokuserad under längre tidsperioder.
– För att ändra barnens uppfattning om matematik – matte är inte så tråkigt och svårt. Matematik är rolig!
– Eftersom det införs tecken från den grekisk mytologi och ger grundläggande kunskaper om dem, kan det sättas ihop med spel för 1:a, 3:e och 5:e klassare, utan är till för alla som vill fräscha upp sina kunskaper om grekiska gudar och mytisk varels, också.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s