Country Radio

Alla ni country music andet musikälskare, gör dig redo för gratis country music, eftersom Country Radio, vår Android app väntar på att ladda ner gratis!

Cover

Get it on Google Play

Country Radio app är utformad på ett sätt att göra det möjligt att lyssna på radio med eller utan hörlurar.
Om du är en av dem som tycker om att lyssna på musik innan du somnar, gör denna app du ställa in en timer för en radiostation och det kommer stänger av sig själv efter att du somnar. Dessutom kan du dela din favorit country radio station for free med vänner som också gillar landet. Att vakna är lika viktigt som att somna, ställa in ett alarm clock för att väcka dig på morgonen och landet musik radio kommer att sättas på vid angiven tidpunkt.
För en enkel och snabb åtkomst, skapa en genväg till en favoritkanal på startskärmen. För att kontrollera radiostationer kommer widget av app visas i anmälan.
Listan över tillgängliga landstationerär det som gör denna app så unik. I denna app hittar du många radiostationer, men du kan lägga till dem som favorit genom att markera dem med en stjärna.
Genren country music började 1920 och förblev populärt fram till i dag. Under årens lopp har country musik blivit en av de mest populära musikgenrer i Amerika, liksom över hela världen. Med detta i åtanke, att vi dig country radio, online radio där du kan lyssna på gratis musik och njuta av de bästa stationerna landet Country Radio på språng!
Country Radio Free kommer att roa dig 24/7 eftersom det ger en enkel tillgång till några av de bästa stationerna country radio på webben. Hålla kontakten med det bästa country music runt och lyssna på Internet radio var du än råkar vara. Tack vare live radio, njuta av gratis country radio vid klar!
Gratis radio gör det möjligt att höra den senaste country musik, så om du gillar att lyssna på country music, är den här radio online perfekt för dig. Vi stolt erbjuder det bästa urvalet av radiostationer, är du säker på att hitta din favorit station country radio. Vart du än går, ta country music med dig och kul är garanterad.
Om du vill njuta av oräkneliga timmar av country music, kommer radio fm tillfredsställa dig. Tack vare stream radio, är musik free ett klick bort från dig. Musik radio är här för att roa dig, det ger det bästa på ett ställe. Radio free är här så kolla upp det nu!
Tillgängliga funktioner:
– Lyssna utan hörlurar
– Ställ in timer för att spela radiostation och sleep timer så att radiostationen stängs av vid viss tidpunkt
– Spara eller dela radiostationer på sociala nätverk såsom Facebook och Twitter
– Widget av appen visas i meddelandefältet så att du kan styra radiostationen även när appen är avstängd
– Använd widget möjlighet att ställa din favorit radiostation som en genväg på startskärmen.
– Ställ favoriter för att skapa en lista med favoritkanaler för snabb åtkomst
– Välj ‘mer’ för att forska andra radiostationer
– Ställ in ett radio alarm
** OBS. För denna applikation att fungera, är internetuppkoppling krävs. I fall det finns ingen internet-anslutning och du har ett radio alarm, kommer du vara vaknat av standard larmet från din mobiltelefon.

Enhetens kompatibilitet:
App fungerar perfekt på HTC One X (Android 4.0), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0 Ice Cream Sandwich), Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3) and Samsung Galaxy Note 2. Det är också kompatibel med: Tre (3), Telenor och Jamster drivna mobiltelefoner.
Om du har några frågor, tveka förslag, begäran eller kommentarer inte att kontakta oss på nimaxy91@gmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s