Avslappnande musik radio

Avslappnande musik radio är en radio fm app för alla er som behöver lite relaxing music. Denna radio online app har all meditation musik som du behöver!

Cover

Get it on Google Play

Tillgängliga funktioner:
– Lyssna på radio utan hörlurar
– Sätt timer att radiostation och sleep timer så attradiostationen stängs av vid en specifisk tidspunkt
– Widget ska visas i notifikationen och du kan lätt tillträda den här webradio appen
– Använd widget funktionen för att sätta dina favorit gratis radiostationer som en genvöäg på din startskärm.
– Sätt favoriter för att skapa en lista över favoritradiokanaler för en snabb tillgång
– Välj ‘mer’ knappen att forska andraandroid radiostationer
– Sätt ett radio alarm
– Spara eller dela låtar och radiostationer på sociala nätverk som Facebook och Twitter
**OBS. För att den här appen ska funka behövs internetuppkoppling. Ifall det inte finns någon internetanslutning och du har satt ett alarm blir du väckt med standard alarm på din mobiltelefon.
Välkommen till streaming radio som erbjuder avkopplande ljud på den när du vill, när du vill!
Avslappnande Musik app kan lyssna på radio med eller utan hörlurar, du kan lyssna på avkopplande music vad du än gör.
Om du vill somna till ljudet av musik online, ställa in en timer för en radiokanaler och det kommer att stänga av sig själv. Å andra sidan, ställa in alarm och internet radio slås på vid angiven tidpunkt. Dessutom kan du dela radio musik med dina vänner och familj.
För en snabb åtkomst, skapa en genväg till en favorit radio på startskärmen. För att kontrollera radio kommer widget av app visas i anmälan. Skapa en lista med favorit fria radiostationer genom att markera dem med en stjärna.
Om du har haft en tuff dag på jobbet, kommer denna app av avslappningsmusik för sömn stress och ångest hjälper dig att hitta lugn och ro som du så desperat behöver. Luta dig tillbaka i din favoritfåtölj, tända ett ljus och blunda medan denna fria relaxing music för sömn tar dig med på en oförglömlig musikresa.
Avslappnande musik är en radio gratis app som också kan vara till hjälp för alla de människor som tycker om att ha en massage medan du lyssnar på meditationsmusik. Om du vill ha hela upplevelsen, bara spela detta radio free leva och slappna av din kropp och ditt sinne med lugn musik. Få denna avslappnande musik nu, och låt dig bli bortskämd.
Med hjälp av denna fria avslappnande anti stressen musik kan du skapa ditt eget hemma- spa. Skapa en avslappnande stämning med dessa radio live gratis. Bara fylla badkaret med varmt vatten, och fyller upp alla dina sinnen med denna unika avslappnande musik för spa. Hämta relaxing music låtar nu och lämna allt som stress och drama i vardagen bakom dig. Slappna av och njut!

Den app har testats på HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 2.3.4 Gingerbread), Samsung Galaxy S2 (Android 2.3.7), Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1 (Android 3.1 Honeycomb), Samsung Galaxy Mini (Android 2.2.1 Froyo), Samsung Galaxy S3 (Android 4.0), Samsung Galaxy S4, HTC 1 (Android OS, v4.1.2 Jelly Bean), Nexus 4 (Android 4.2), Huawei Ascend 2 (Android OS, v2.3) och Samsung Galaxy Note 2,Samsung Galaxy S5.
Kompatibel med: Tre (3), Telenor och Jamster drivna mobiltelefoner.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s