Retro spel- Nu, pogodi Ägg

Retro spel- Nu, pogodi Ägg spel är en av dessa tecknad gratis spel för barn, nu tillgänglig för Android. Det är barn spel, men mycket roligt spel, så ladda ner spel nu!

851x315


Get it on Google Play

Gillar du att spela gratis gamla spel? Vad sägs om gamla tecknad film spel? Om svaret är ja , så är detta det rätta spelet för dig !Retro spel blir allt populärare och det här roligt spel för barn, spel för tonåringar och vuxna är definitivt en av dem . Den ursprungliga versionen är baserad på en rysk tecknad med namnet “Vänta du bara!” , som följer äventyr av en dum , men kreativt varg. Även om den definieras som en annan av barn spel, är det spel bra för alla åldrar . Vem skulle inte ha roligt med att jaga ägg och tröttande en varg till utmattning ? Väcka ditt inre barn och spela spelet på ägg spel, en av de bästa gratis spel.

Att vara en av de bästa gratis enkla spel, Retro spel- Nu, pogodi Ägg har en varg på en äggjakt. Syftet med detta populära spel är att samla så många ägg, alltså att göra poäng så hög som möjligt . Men om du släpper ett ägg , får du en straffpoäng . Tre negativa punkter : vilt slut , men om du släpper ett ägg i närvaro av hare i det övre vänstra hörnet , får du bara en halv poäng av. Om du känner till tecknad och gillar det , är detta beroendeframkallande spel för barn definitivt kommer att bli din favorit .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s