Roliga Pratande Draken Spel

Om du trodde att pratande katter, talande hundar är den enda som kan tala, tänka om, för här kommer ett super roligt spel – Roliga Pratande Draken Spel gratis!

1024x500


Get it on Google Play

Draco draken är ditt husdjur djur spel som reagerar på beröring, och upprepar allt du säger med en rolig röst. Detta är en stor röst växlare app bästa mobilspel, som är extremt kul och fylld med en massa coola saker och animationer. Inte bara kommer du att kunna skämta med dina vänner, men också njuta av att titta på den söta draken gör dumma drag. Draken mani har börjat och ingen kan stoppa det nu!

Pet din lilla drake, peta honom eller kittla honom, och du och han kommer att bli mest talande vänner. Eftersom draken ser så söt och hans rörelser och röst är så rolig och lustiga, hör detta bästa talar 3D spel till den kategori av spel för bebisar.

Njut av verklighetstrogna känslor: Draken kan vara glad, arg, ledsen, uttråkad… hans känslor förändras beroende på hur du spelar med honom. Barnen kommer att försöka absorbera alla sina känslor och ansiktsuttryck och denna Draken blir allas bästa vän.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s