Zombie vs Plänt – Skjutspel

1024x500


frågesport på svenska till Android

Zombie vs Plänt – Skjutspel är en nya coola rikoschett skjutspel gratis att ladda ner. Inte alla undead är dumma zombies, här vegan zombie användning rikoschet kills för att avsluta med otäcka växter!

Reglerna för roliga spel är enkla – sikta och brand och hoppas att kulorna kommer att gå din väg! Kulorna studsar överallt, prova att använda som mindre som möjligt för att avsluta med de växter i detta extremt roliga spel!

Detta “bullet hell” spel är lätt att hantera, men svårt att bemästra! Detta beroendeframkallande spel har 150 nivåer, som alla är speciella på sitt eget sätt. Försök att lösa pussel och passerar alla nivåer med max antal stjärnor! Men se upp, ammunition är begränsad. Du måste vara slug och smart för att vara framgångsrik i denna fysik simulering spelet. Tro oss, det är en knepig pusselspel, och varje gång du engagera lösa den nivå, kommer du att hjärnträning! Detta Skjutspel drar in dig i en värld av galna dumma zombier och växter där ditt mål är att skjuta de monster växter!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s