Meddelandeljud Gratis

Meddelandeljud Gratis app för alla nyheter , uppdateringar och SMS kommer med roliga och glada meddelandeljud för din Android. Ladda ner roliga ljud gratis nu!

GP-sv

Att höra en och samma meddelandeljud om och om igen blir tråkigt efter ett tag , särskilt om du är populär och få anmälningar hela tiden. Meddelandeljud Gratis app tar dig till en värld av roliga ljud som kommer att passa alla dina humör och få dig att le, när en meddelandeljud är på telefon.

Med denna applikation, kan du ställa in en annan ljud för din meddelanden, meddelandeljud sociala medier och alla andra alert av sådana slag. Bra meddelandeljud erbjuder en mängd olika roliga ljud att välja på så att du vet exakt vad som väntar när du hör en ton. Använd sms ljud för din meddelanden eller hitta ljud som passar en del sociala medier anmälningar. Om din telefon är inställd på meddela dig om varje förändring som sker med andra appar du är ansluten till, Meddelandeljud Gratis app kommer att se till att du inte blir trött på att höra samma tråkiga ljud hela dagen.

Slösa inte din tid på tråkiga ljud som gör alla nyheter och SMS låter likadant. Ladda här gratis app nu och förändra din värld meddelandeljud med bra ljud!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s