Dinosaurier Mattespel för Barn

Dinosaurie spel? Bra Matte Spel för barn? Roliga spel för pojk och tjejer? Dinosaurier Mattespel för Barn har allt! Var dinosaurie kung av matematik!

Math vs Dinosaurs Screenshot 1

GP-sv

Skapa din egen samling av de största dinosaurier som någonsin existerat genom att lösa dinosaurie matematiska problem. Dinosaurier Mattespel för Barn är en av dessa mental träning barnspel på svenska får dig att gå eftersom du sugen på att veta vad som kommer härnäst. Få lite matte hjälp och bli dinosaurie kungen av matematik på nolltid!

Välj matematik hjälte – orädd geni pojke Max Saurus eller smart och vacker flicka Zoe Saurus.
Max har skapat en tidsmaskin för att utforska mesozoikum med sin syster Zoe. De vill lära sig om dinosaurier och grottmänniskor som levde under den perioden. För att möta dinosaurierna, måste du konfrontera grottman och lösa matematiska problem först.

DRAG

✓ 12 dinosaurus berättelser
✓ 60 nivåer av dinomania och praktisk matte
✓ Lätt, normal och hård svårigheter
✓ Multiplikation, division, addition, subtraktion
✓ Ekvationer med en variabel
✓ Matematiska operationer med decimaltal
✓ Lek med siffror intervall 0-1000 (0-10, 0-20, 0-100, 0-1000)
✓ 1:a – 5:e klass matematik och 6:e – 8:e klass matematik
✓ Gratis matte hjälp

PROBLEMLÖSNING MATEMATIK

◆ Subtraktion & Addition spel:
Exempel:
34 + 46 = 80
10 = 2 + 8
32-18 = 24-10
82 – ? = 36

◆ Division och Multiplikation spel:
Exempel:
4 x 3 = 12
24 = 8 x 3
12 : 4 = 27 : 9
25 : ? = 5

DINOSAURIER FAKTA

Tjäna din dinosaurie kunskaper! Genom att delta i dinosauriepark, har du en chans att se alla typer av dinosaurier och lära sig många intressanta saker om dessa förhistoriska djur. Det är legendariska dinosaurier som går rätt på dig i varje 5 e nivån. Innan du konfrontera dem, får du lära dig några fakta om dinosaurier. Träffa Stegosaurus, Allosaurus, Ankylosaurus, Diplodocusen, Triceratops, Coelophysis, Pentaceratops, Spinosaurus, Velociraptor, Mammoth, Smilodon och, naturligtvis Tyrannosaurus Rex, mer populärt som T Rex. Lär dig alla dinosaurier namn med denna hjärna utbildning barnspel. Upptäck vilken dino är en lång hals dinosaurie, som är köttätande dinosaurier, och som är växtätande dinosaurier.

FÖR LÄRARE

Dinosaurier Mattespel för Barn är det perfekta spelet för att upptäcka att matematik är roligt när hon gick med dinosaurier. Matematik kan vara tråkigt eller ens skrämmande för barn när det ska bedömas, men med dino matte, rädsla, hämning och all den negativa inställningen till 2: a, kommer 3:e och 4:e klass matematik försvinna. Alternativet för lärare hjälper lärare, föräldrar och lärare för att kontrollera barnens framsteg med matematik, upptäcka starka och svaga matematiska operationer, och spelet i sig kommer att hjälpa barnen att förbättra sin mentala matematiska färdigheter där de behöver förbättras.

Roliga pedagogiska matte spel för barn är inte lätt att hitta. Du kan ladda ner Dinosaurier Mattespel för Barn på din Android-telefon eller tablett gratis och lära sig matematik och samtidigt ha massor av kul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s