Talande Katt

Talande Katt är äntligen här! Gå med i pott på sina äventyr i djur spel och spela klä på spel med det också. Ladda ner spel gratis till Android-enhet nu!

512x512

GP-sv

Det är kul att spela med katter, men de kan repa dig också. Med detta talande katt behöver du inte bekymra dig om det. Och du kan njuta av katt spel oavsett var du befinner dig , så länge du vill , eftersom det talande katt är bärbar! Den spel är enkelt, men kul, vilket gör det till ett bra tidsfördriv spel för flickor och pojkar, men en spel för vuxna också. Så, vad väntar du på? Ladda ner spelet och spela klä på spel med pott.

Detta Talande Katt är en sällskapsdjur som du vill visa för dina vänner. Den katten kan tyckas ont, men du och dina vänner kommer att älska det här pott. Om du gillade Garfield katten, kommer du njuta av att spela med detta rolig katt! När du börjar spela klä på spel med talande katt 2, kommer du glömma andra talande djur, som talande papegoja eller dinosaurie. Tro oss, kommer detta katten blir din favorit spel vän väldigt snabbt.

De Talande Katt spel funktioner:

Klä på -knapp – lek klä på spel och klä upp din talande katt så att det ser roligt, flott eller elegant;
Prata med katten och det kommer att upprepa allt du säger i en rolig röst;
Lek med katten för att göra det hoppa, le, eller bli arg.

Att spela med djur är alltid kul, men prata med dem gör djur spel ännu bättre. Detta talande katt kommer att lyssna på dig och upprepa vad du säger att det låter roligt. När du lägger till det fåniga kläder till rolig röst, det här rolig katt kommer alltid att hjälpa dig att förbättra ditt humör. Om du gillade Talking Tom Cat eller Talking Angela och Ginger, kommer du definitivt att älska denna talande katt. Tveka inte! Ladda ner Talande Katt till dina Android-telefoner eller tablets och förbereda sig för att ha kul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s