Min Talande Gris Spel för Barn

“Oink Oink! Är det någon där?” Talande gris vill spela! Gris spel har aldrig varit så roligt tills Oinky, den talande gris. Ladda ner denna roliga spel och tycker om att spela med din nya virtuella husdjur!

featured-image

GP-sv

Talande gris Oinky tillhör roliga gris spel för barn och småbarn. Dess fantastiska funktioner gör detta spelet en av de bästa coola spel för flickor och pojkar bringa glädje och skratt hela dagen. Även med Oinky, grisljud är inte bara ljud, vilket gör spelet en bra spel för små barn, också. Om du gillade Peppa pig spel, kommer du att älska det här talande gris! Gris spel och andra virtuella husdjur har precis börjat sina äventyr. Så, vad väntar du på? Gå med ritten!
Min Talande Gris Spel för Barn Funktioner
– Prata med Oinky och han kommer att upprepa vad du säger i en rolig röst
– Titta på nasse dance
– Spela minispel med smågris! Välj din favorit: Flyga Grisar, Gris Springa Och Hoppa, Samla Mat, Gris vs Apa, Klättring Gris, eller Tilt Jumper
– Se till att mata nasse så att han inte stannar hungrig
– Spela med gris i hans lekrum
– Placera smågris till sängen och hjälpa honom att somna
– Spela klä upp spel med nasse. Välj din favorit outfit och visa upp din söta grisar!
– Peta, slap och retas nasse för att se vad han kan göra
Tror du gris spel är tråkiga? Min Talande Gris Spel för Barn visar dig de inte!
TALANDE GRIS MINI SPEL
FLYGA GRISAR
Ställ in gris löpning och få så många mat som du kan samtidigt som man försöker gå mellan och runt träden. Flyg din nasse som en fågel och se till att han blir runt alla hinder.
GRIS SPRINGA OCH HOPPA
Gör din gris hoppa från lian till lian samtidigt samla tid och mat. Detta spel är tidsinställd så att du bättre se upp för dessa tids samlarobjekt.
SAMLA MAT
Flytta gris runt för att få så många bra mat som möjligt. Se till att han inte äter en rutten en eftersom det innebär game over.
GRIS vs APA
Gris har utmanat talande apa till en duell. Tryck på skärmen så att den större hoppar över den mindre. Om de kraschar, förlorar du!
KLÄTTRING GRIS
Tryck på skärmen så att din smågris följer gravitationen. Se till att han undviker alla luckor på skärmen eller nasse kommer att dö.
TILT JUMPER
Flytta din Android-enhet till vänster och höger för att flytta nasse. Om man trampar på en fjäder, kommer det att kasta dig högre. Men, se upp för bomberna. De betyder game over!
Olydiga smågrisar kan vara reella skadedjur, men talande gris Oinky kommer att bli din favorit gris mycket snabbt. Han är rolig och fånigt, men han gör roliga spel för barn och småbarn en verklig glädje! Ladda ner Min Talande Gris Spel för Barn och gå gris världen för att skriva en egen smågris story!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s