Min Talande Katt Spel för Barn

“Mjau! Mjau! “Den lilla katt vill spela! Min Talande Katt Spel för Barn är en av dessa coola spel du kommer att älska. Hon är en kattunge du kommer att vilja visa upp för alla dina vänner. Ladda ner spelet och gå med i katt spel.

1024x500

GP-sv

Detta talande katt är en rolig husdjur som får dig att le hela dagen lång. Spela katt spel med kattunge och skratta åt hennes fåniga drag. För att höra talande katt, säga något och hon kommer att upprepa det i en rolig röst. Djur spel är roligt och husdjur är mycket viktigt för barn. Min Talande Katt Spel för Barn ger alla en chans att få ett husdjur hemma.

Spelet är enkelt och intressant, och det är därför det tillhör spel för barn och småbarn. Den innehåller också minispel som kan vara kul för tonåringar och vuxna också. Men det är inte allt! Eftersom kattunge är en virtuella husdjur, kommer barnen att ha en möjlighet att se hur det känns att ta hand om ett husdjur som är hungrig, törstig, sömnig eller vill leka. Dessutom uppmuntrar spelet kreativiteten hos barn med sina klä upp spel. Välj den bästa outfit, matcha solglasögon och parad din fashionabla kattunge vart du än går!

Min Talande Katt Spel för Barn spel Funktioner:

– Prata med kattunge och hon kommer att upprepa allt du säger i en rolig röst.
– Mata katt.
– Ge kattunge bad för att göra henne ren efter en pjäs dag.
– Spela klä upp spel med kitty katt och få henne att se elegant och trendig.
– Spela minispel med detta rolig katt.
– Retas eller slap katt för att se vad mer hon kan göra.

Med denna rolig katt, kan du njuta av olika kattljud också. Snart här kattunge kommer att vara en av dina favorit husdjur!

Min Talande Katt Spel för Barn MINI SPEL

FLYGA KATT

Ställ in katt löpning och få så många mat som du kan samtidigt som man försöker gå mellan och runt träden. Flyg din kattunge som en fågel och se till att han blir runt alla hinder.

KATT SPRINGA OCH HOPPA

Ställ kattunge hoppa högre och högre. Se till att han inte faller igenom dock!

SAMLA MAT

Flytta katt runt för att få så många bra mat som möjligt. Se till att han inte äter en rutten en eftersom det innebär game over.
KATT vs HUND

Katt har utmanat hund till en duell. Tryck på skärmen så att den större hoppar över den mindre. Om de kraschar, förlorar du!

SPIKES

Flöde din katt i mellan spikar, men se till att han inte röra någon för om han gör eller sjunker för lågt, är spelet slut.
Talande katt är en virtuellt husdjur har du alltid velat! Du måste mata den, stoppa in den i sömnen eller ge kattunge bad. Men mest av allt, kommer hon vill spela! Om du fick spela med andra talande djur, t.ex. talande katt eller hund, kommer du definitivt njuta av din nya virtuell vän. Detta pojkspel och spel för flickor kommer att lägga mer skratt till en vanlig dag. Hämta Min Talande Katt Spel för Barn och säga hej till din kattunge!

*** Detta gratis spel är en intellektuell egendom DigitalEagle – copyright 2014. ***

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s