Hip Hop Mode – Roliga Barnspel

Gillar du att spela klä på spel? Vad sägs om hip hop dans? Om svaret på dessa frågor är ja, då Hip Hop Mode – Roliga Barnspel är rätt spel för dig! Ladda ned och spela coola tjejspel och spel för pojkar.

1024x500

GP-sv

Med det här spelet kommer du att kunna lära sig om hip hop kulturen och ha kul att spela klä på spel. Spelet har fyra olika karaktärer som du kan välja mellan. Välj hip hop stil och hittar motsvarande hip hop kläder. Det är ett enkelt spel och det är därför det tillhör spel för barn (tjejspel och spel för pojkar). Det tillhör också roliga spel eftersom det kommer att sätta ett leende på läpparna varje gång du spelar det!

Hur man spelar Hip Hop Mode – Roliga Barnspel:

– Klicka på karaktären du väljer att klä upp. Plocka mellan Zizzy, Zi-Di, Mincki och Drade
– Klicka på motsvarande knappar på skärmen för att ändra hip hop kläder. Välj bland hip hop skor, hip hop tröjor, jeans och så mycket mer
– Klicka på skärmen för att ändra bakgrunden
– Tryck på shuffle-knappen för att se slumpmässiga kombinationer av hip hop kläder
– När du är nöjd med din hip hop kläder, kan du ta en bild av din karaktär och dela den på Facebook med vänner och familj

Vilken är din hip hop stil? Om du fortfarande inte säker, ladda ner spelet och spela klä på spel hela dagen lång. Tjejspel och spel för pojkar är så roligt, men Hip Hop Mode – Roliga Barnspel är ännu bättre eftersom du kommer att lära dig om hip hop och spela på samma gång. Spelet tillhör spel för barn, men även vuxna kan spela det.
Klä på spel spel för barn upphör aldrig att uppmuntra fantasi så får din hip hop kläder redo och göra din karaktär ser ut precis som en del av dessa hiphop stjärnor. Detta spel är en kombination av coola spel och bästa spel så du kommer definitivt att njuta av. Hämta Hip Hop Mode – Roliga Barnspel, en av roliga klä på spel, och känner att hiphop slag i fötterna!

Detta gratis spel är en intellektuell egendom PeakselGames – copyright 2014.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s