Vaggvisor

Lugnande din käraste varelse har aldrig varit enklare. Att få ett barn att sova är inte en lätt uppgift att utföra. Spelar lugnande sånger för sömn och populära släta vaggvisor kommer att lugna ditt barn som har problem med sömnen.

featured-image

GP-sv

Sömn music och barnvisor representerar perfekta lösningar för både baby och barn. Du kan dela och ge ditt barn med en sådan upplevelse som bara sova musik kan ge. Lugna musik som våra låtar ger kommer omedelbart hjälpa barnet att somna. Vaggavisor kan hjälpa dig att kommunicera med ditt barn på ett speciellt sätt och lugna dig och ditt barn. Du kan säkert dra slutsatsen att din Android behöver några av våra bästa och mest populära mp3-musik, inklusive vaggvisor, sånger för barn och barnvisor som kommer att skapa en perfekt sömn atmosfär som behövs för att sätta ditt spädbarn att sova eller att lugna den.

Dessa populära mp3-låtar och ramsor kan laddas ner gratis, och vi försäkrar er att så fort du spelar dessa melodier, kommer dina barn älskar dem. En annan intressant erbjudande omfattar rim och ramsor som också kan laddas ner ledig. På så sätt kommer du att kunna, om du vill sjunga samma låtar till dina barn innan sova. I denna app hittar du några av de kände och mest älskade svenska vaggvisor,såsom de av Brahms. De är perfekta för att skicka ditt barn att sova. Vad är viktigt att nämna är att det bland våra låtar, kan du hitta några glada julen sovande låtar som kommer att göra både barn och spädbarn glada innan läggdags. Välj bara din favorit klassiska vaggvisor och andra melodier som är lämpliga för läggdags från vår app. Du kan lära dig alla de ord, om du vill sjunga dem själva. Du kan även spela några av julen låtar från vår app som är bland de bästa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s