Min Talande Hund – Barnspel

Min Talande Hund – Barnspel är en valp du kommer att älska. Ladda ner denna coola spel och spela minispel eller klä på spel med hund.

1024x500

GP-sv

Om du inte kan ha en riktig husdjur, virtuella husdjur är rätt val för dig och pratande hund Charlie är redo att spela! Detta roliga spel är en kombination av klä på spel och djurspel eftersom valp är en virtuellt husdjur. Spelet är enkelt så det hör till spel för barn. Men det har också minispel som utmanar för tonåringar och vuxna.

Detta roliga spel hör också till tjejspel och pojkspel, men det är inte allt! Du kan spela klä på spel med valp men du kan också ändra sina möbler. Dessutom har du att mata honom, bada honom, ta honom till badrummet, och leka med honom. Du kan prata med Charlie och detta talande hund kommer att upprepa allt du säger i en rolig röst. Hundar och valpar är roligt att leka med. Hämta Min Talande Hund – Barnspel och spela hundspel med detta valp!

Min Talande Hund – Barnspel: Spelet innehåller:

– Prata med Charlie och han kommer att upprepa allt du säger i en rolig röst
– Spelar gör valp hungrig så se till att du matar honom
– Det här hund älskar smuts så du måste bada honom också
– Spela klä på spel med valp. Välj din favorit outfit och andra hundtillbehör och matcha möbler till det nya utseendet
– Lyssna på hunden spela piano
– Spela fångst med Charlie eller lyssna på hund skällande
– Om han dricker mycket, kommer Charlie behöver använda badrummet
– Charlie behöver också sova ibland
– Ändra nivåer när du har tillräckligt med poäng
– Spela minispel med Charlie
– Titta Charlie dans till barnsånger

OBS: Du kan spela detta hundspel och samla poäng för att flytta upp nivåerna. Om du spelar med valp nog, kommer du flyttar till en annan nivå. På vissa nivåer, kan du få presenter för att hjälpa dig i detta djurspel. Också, alla rum har energinivåer som måste laddas efter en viss tid genom att spela med hund och ta hand om honom.

Coola spel för barn och virtuella husdjur kommer definitivt få dig att skratta. Spelet är bra för barns kreativitet eftersom det har klä på spel. Dessutom uppmuntrar bruket av hand-eye samordning med många minispel den erbjuder. Spelar djurspel har aldrig varit roligare så ladda ner roliga spel och njut!

Minispel

FLYGA HUND

Ställ in hund löpning och få så många mat som du kan samtidigt som man försöker gå mellan och runt träden. Flyg din valp som en fågel och se till att han blir runt alla hinder.

SAMLA MAT

Flytta hund runt för att få så många bra mat som möjligt. Se till att han inte äter en rutten en eftersom det innebär game over.

HUND vs KATT

Hund har utmanat katt till en duell. Tryck på skärmen så att den större hoppar över den mindre. Om de kraschar, förlorar du!

HUND VS. SPIKES

Håll din valp rör sig på skärmen, men se till att han inte röra spikar. Om han gör, eller faller för lågt, slutar spelet.

HUND SPRINGA OCH HOPPA

Ställ valp hoppa högre och högre. Se till att han inte faller igenom dock!

STEN, SAX, PÅSE

Spela spelet med Charlie och se vem som får mer tur.

Hundspel finns massor av roliga, speciellt när du spelar dem med en sådan hund som Charlie är. Spela klä på spel, minispel, flytta upp nivåerna och så mycket mer i det här gratis spel för pojkar och tjejspel. Hämta Min Talande Hund – Barnspel och gå med Charlie på hans äventyr!

Detta gratis spel är en intellektuell egendom DigitalEagle – copyright 2015.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s