Beat the Dictators

Det är dags för hämnd! BLI BOSS OCH BEAT THE DICTATORS! Bekämpa dem. Tortera dem! Döda dem! Du kan inte ens föreställa mig hur coolt och roligt detta nya spel kan vara.

1024x500-1a

GP-sv

COOLA, ROLIGA DÖDANDE SPEL:

Du får vara boss gratis och tortera de stora diktatorer tills de börjar tigger om din nåd. Din första intrycket blir att detta bara är en annan nya gratis spel, men efter att du dödar en diktator eller två, kommer du att inse att detta är en coola, avkopplande spel gratis för att minska stress och negativ energi. Att veta att mordet var deras sätt att ha kul, kommer du att ha kul att döda dem om och om igen med dussintals olika vapen, från en kökskniv, pil och båge och en kulspruta tills du samla tillräckligt diamanter och mynt till KÖPA EN TENK OCH DÖDA DEM SOM EN BOSS!

Gå igenom handledningen av dagens bästa spel Beat the Dictators att upptäcka olika sätt att tjäna diamanter och mynt samt sätt att tortera och döda Hitler, Usama bin Ladin, Stalin, Gaddafi och fler skurkar som helt dödade miljontals oskyldiga människor.

BEAT THE DICTATORS FUNKTIONER:

– 11 kända diktatorer
– 5 intressanta världar – Aspen, Riviera, Den kinesiska muren, Paris och Celebwood
– Ändlös antal nivåer
– Olika utmanande uppdrag att slutföra
– En stor samling av coola vapen
– Craft butik för att köpa nya utformad vapen
– Gott om uppgraderingar för att förbättra din galna dödande upplevelse

Njut av denna dagens bästa, coola, spel! LADDA BEAT THE DICTATORS GRATIS!

Du kommer bli förvånad över hur avkopplande det är att kunna smälla, sparka, tortera och döda en virtuell armé boss utan några konsekvenser. Det är därför detta gratis spelet är så bra.

När du spelar denna nya roliga spel, du kommer att bli en riktig hitman! Du kommer att tjäna diamanter och mynt dödar de otäcka diktatorer, bossarna i rasande, våldsamma arméer som slutade så många oskyldiga liv. Ju mer våldsamma du till diktator, desto fler mynt och diamanter kommer du att tjäna! Använd denna förmögenhet för att låsa upp andra diktatorer, nya världar eller köpa nya häftiga vapen för att spela denna dagens bästa, coola spel.

Släpp all negativ energi med denna roliga spel gratis. Ha kul på din fritid, slå diktatorer “like a boss”, känna kraften och upptäcka nya fantastiska funktioner som du avancerar. Detta gratis dagens bästa spel döljer massor av intressanta saker som du spelar på. Njut!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s