Målarbok Katter

1024x500


Get it on Google Play

Ge din lilla kattvän något att bli underhållen: nedladdning Målarbok Katter och titta på ditt barn skapar söta mästare stycken genom målar spel. Ditt barn kommer att vara tacksam för dig.

Det finns inget mer värdefull för en förälder än ett barn som underhöll med roliga och pedagogiska saker. Målarbilder har alltid varit ett bra sätt för barnen att väcka deras kreativitet och att hålla dem roade under en lång tid. Glädjen i färg i hela sidan, efter linjerna och föra liv till enkla katt målarbilder är verkliga insatser för barn. Låt ditt barn blir en liten version av Van Gogh eller Monet. Ladda ner Målarbok Katter och stödja ditt barns fantasi.

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 26 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Katt är en favorit djur till en massa barn. Vi har samlat och gjort olika katt målarbilder ditt barn kommer att njuta av färg i. De kommer säkert att njuta av tid att spela målar spel och hitta rätt nyans för de små lurviga kattungar. Och medan barnen är upptagna med att spela med sin nya favorit målarbok, kommer du att ha en stund för dig själv. Målarbok kommer att roa barnen tillräckligt länge, så att de även har en lugnande effekt på dig också. Målar spel aldrig haft så många fördelar! Ladda ned och installera Målarbok Katter och njuta av färgglada tystnad!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att målarbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om målarbok kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och färgläggningssidor tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s