Målarbilder Påsk

FEATURED-1024x500


Get it on Google Play

Hur stor skulle det vara om du kunde färga påskägg när du ville? Med Målarbilder Påsk, till färg spel för barn alltid vara tillgänglig! Ladda ner programmet och njuta av färgning påskhare ritningar och påskägg.

Färg påskägg är förmodligen den mest intressanta delen av året när hela familjen deltar. Låt dessa påsk ritningar tjäna som inspiration för att färga påskägg. Om du är rädd för att förstöra ägg, spela färg spel och fylla ut några påskharen färglägga bilder först. Du kommer snabbt återfå förtroendet och färga vackraste påskägg någonsin! (Oroa dig inte, vi kommer inte att ge upp hemlighet att detta är målarbok för barn.) Ladda ner Målarbilder Påsk och ha kul!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Det är den mest underbara tiden på året! Vänta, det är juli Den här gången är definitivt den lyckligaste man! Vår, god mat, levande färger runt och ovanför dig (låt oss vara ärliga, de flesta av oss får alla färgade när vi färga påskägg). Det betyder inte konstigt att barnen älskar det mest. Hjälp dem uttrycka sin kreativitet, ge dem färg spel för barn, och när de är klara att färga påskharen färglägga bilder, vilket ger dem påskägg färg. Målarbilder till Påsk ritningar kommer att göra barnen så glad och du kommer att njuta med dem. Njut av din favorit semester med de yngsta och göra det längre. Ladda ner Målarbilder Påsk och ha kul att färga påskägg och påskharen färglägga bilder under hela året!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Målarbilder för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningsbilder för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och målarbilder tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Målarbilder bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s