Fjäril Målarbok

FEATURED-IMAGE


Get it on Google Play

Sprid vingar ditt barns fantasi med Fjäril Målarbok.

Vill du att dina barn att uppleva färg som aldrig förr? Ladda ner Fjäril Målarbok och fjärilsvingar kommer att bli en målarduk för din lilla artister.

Välkommen till den färgstarka värld Fjäril Målarbok! Dessa målning spel kommer att uppmuntra ditt barns kreativitet. Så fånga denna skapande ögonblicket och vara stolt när ditt barn vänder fjäril bilder från denna roliga app i små bitar av konst. Det är verkligen magisk när du kan se någons känslor uttrycks på målarbilder . Lär känna dina barn bättre och även låta dem lära sig olika färger med hjälp av vacker fjärilar bilder från denna app och det blir ingen mer gråta över kritor eller röra efter målning. Denna app är enkel att använda, det berikar färgupplevelse till max med dess funktioner och du är bara ett par klick bort från den. Du ser, det är svårt att motstå. Ladda ner Fjäril Målarbok och prova med dina yngsta familjemedlemmarna, är det så avstressande!

FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

Detta fjäril målarspel innehåller de vacker bilder. Kid fantasi är oändlig och målarbilder för barn är precis rätt sak att visa det. Det rekommenderas för barn och deras föräldrar, så varför skulle inte du råd avkopplande färgning erfarenhet för dig själv också? Gör fjärilsvingar ser ut som de kommer att flyga iväg någon sekund. Med rika grafik och väsentliga lättanvända verktyg denna applikation kan du få unika ser vackra fjärilar .

Dessa målarbilder för barn är full av fantastiska fjärilar bilder . Ta ditt barn att detta intressant resa ända till fjäril världen. Ladda ner Fjäril Målarbok eftersom leende på ditt barns ansikte är ovärderliga!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Färgläggningssidor för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningssidor för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och färgläggningssidor tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Färgläggningsböcker bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

RÄTTSINFO

Alla ritningar och bilder i App är copyright av PeakselGames. För eventuella frågor och / eller förslag, kontakta oss på PeakselGames@gmx.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s