Målarbilder Dinosaurier

1024x500


Get it on Google Play

✓ Ange magiska värld Målarbilder Dinosaurier – målarbok för barn! ✓

Är du inte stolt när din lilla artist visar en färdig färg ark, sitt eget mästerverk? Färgläggningbilder, målarbok som Målarbilder Dinosaurier för barn är utformade för att utveckla ditt barns fantasi, kreativitet, tålamod och känsla för att blanda färger. Gör vad du vet är bra för ditt barn – LADDA NER NU!

DETTA ÄR HUR DET FUNGERAR:

Alla barn älskar att färglägga. Planlöst klottra på ett tomt pappersark kan vara roligt för en liten stund, är det inte sant? Men när du har en vacker dinosaurie målarbok framför dig, är det svårt att inte fokusera på att göra det den vackraste dinosaurie ett barn kan färglägga. Färgläggningbilder, målarbok som Målarbilder Dinosaurier är avsedda för barn att göra vad alla barn älskar att göra – ha kul medan färgning. Färglägga bilder för pojkar och flickor ligger i det faktum att alla barn älskar djur och ge sitt bästa för att färglägga dem i ett litet mästerverk av konst. Färgläggning dinosaurier kan skapa en mycket mer tillfredsställelse än bara färga ett tomt pappersark. Genom denna Färgläggningbilder, målarbok, som en bra förälder, kan du ställa in ditt barn på det första steget mot en framgångsrik akademisk och karriär. Klicka på “Install” och gå på en dinosaurie safari med oss nu!

MÅLARBILDER DINOSAURIER FUNKTIONER:

★ 4 färglägen: hink, borste, spray och färg penna
★ Lägg dekaler och mönster
★ Bakgrunds musik på/ av
★ 10+ färgpaletter
★ 20 målarbilder
★ Se vad dina kolleger artist användare har färgat
★ Dela din konst på Facebook, Twitter och/ eller Instagram
★ Zoom för detaljerad färg

VARFÖR ÄR FÄRGLÄGGA BILDER FÖR BARN OCKSÅ BRA FÖR FÖRÄLDRAR:

✓ Det finns inte “tillfälliga” ritningar på bord och väggar
✓ Det inte kritor är utspridda över hela rummet + kritor används inte som karamellfärg under
✓ Det inte är färgade ansikten, händer och kläder
✓ Lätt att måla – det finns inte stress om barnen gör ett misstag
✓ Lätt att använda under turer till / från skolan och långa resor
✓ Håll barnen sysselsatta när föräldrarna har importante saker att göra

Detta är anledningen till Målarbilder Dinosaurier är ett perfekt spel för barn färgämnen.

Målarbilder Dinosaurier app är en underbar kombination av förbättrad kreativitet, har kul och utveckla en stark personlighet. Målarböcker och färglägga bilder för barn är ett perfekt sätt att förvandla klottra till ett kreativt, meningsfull, mind-Utveckla processen. Vänta inte på att någon ska säga att det är bra, prova det nu!

Vi tror att detta är ett bra gratis färgläggningbilder, målarbok för barn. Ännu viktigare, vad tycker du barnen tycker? Ladda ner vår målarbok för barn idag och lämna en kommentar. Det hjälper oss att förbättra vårt arbete!

FÖRDELAR MED MÅLARBILDER

Färgläggningssidor för barn som ett undervisningsverktyg är en fantastisk metod för att öka motoriska färdigheter, finmotorik, öga-handkoordination, handstil och färgperception och -igenkännelse. Psykologer föreslår att färgläggningssidor för barn har en terapeutisk effekt då färgläggning är en centrerande aktivitet som kan träna hjärnan att fokusera och att varva ner. Även om färgläggningssidor kan innehålla enkla bilder kan det vara en utmanande uppgift för barn. Färdigheten att kunna avsluta en bild på ett framgångsrikt sätt bygger bättre självkänsla och -förtroende bland barn.

Många barn tycker om att färglägga saker och färgläggningssidor tycks vara mer än en rolig fritidsaktivitet. Färgläggningsböcker bör användas varje dag som en del av utbildningsmaterialet i alla skolor då det har bevisats vara inflytelserikt för personlighetsutveckling från och med tidiga barndomen.

RÄTTSINFO

Alla ritningar och bilder i App är copyright av PeakselGames. För eventuella frågor och / eller förslag, kontakta oss på PeakselGames@gmx.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s