Associationer – Ordspel

engleski


Get it on Google Play

Mina damer och herrar, presenterar vi dig ett helt nytt spel – Associationer – Ordspel, som kommer hjärngympa till den högsta och hålla den skarpa och aktiv!

Experter säger att spel som tränar hjärnan har samma positiva effekter på hjärnan celler produktion som att läsa en bok eller cykla. När hjärnan är föremål för lärande eller utbildning, t.ex. genom videospel, tusentals nya anslutningar bildas. Som ett resultat, spelare kontinuerligt förbättra sin hjärna prestanda.

ÖVNING OCH ROLIGT FÖR HJÄRNAN

Har du någonsin undrat hur att utöva din hjärna och ha roligt på samma gång? Svaret är Associationer – Ordspel – en utmanande spel för hjärnan som låter du tror! Är du redo att ta utmaningen? Kom igen! Lära sig och spela på samma gång! Pedagogiska spel, ord spel och hjärngympa är utmärkt för att öka din hjärnkapacitet och förbättra din ord färdigheter. Ladda ner nu gratis ordlekar och vi garanterar att du har en fantastisk tid!

Ta din hjärna på en resa av oändliga kul med denna mycket beroendeframkallande Associationer – Ordspel! I denna intressanta ordspel, får du 4 ord, och ditt jobb är att räkna ut den slutliga dolda ord med logik spel i samband med sista ledtråden. Reglerna är enkla. Gissa ordet och bli ord geni!

FUNKTIONER

★ GÅ MED i äventyret oändliga ordspel och lösa 200+ roliga föreningar som skapats just för dig.
★ GISSA ordet och slå klockan!
★ UTMANA din vän i två spelare läge och känna spänningen.
★ HÅLLA formen, du tar hand om din kropp, varför inte ta hand om dig?
★ FÖRBÄTTRA din kognitiva förmågor med en av de bästa hjärnan teasers spel!
★ NJUT minimalistisk design och vacker musik.

ORD ASSOCIATION SPEL FÖR VUXNA

Är du redo att sätta dina kunskaper på prov? Associationer – Ordspel kommer att utmana dig som aldrig förr! Ange värld gratis ordspel! Gå med det roliga nu och ge din hjärna ett träningspass med denna roligt och oändligt omspel hjärna spel. I denna verkliga tänkare spel, kan du tävla med dina vänner. Läs och spela ord spel! Spel för två spelare är oerhört roligt och beroendeframkallande, och du skulle inte kunna sluta spela detta spel som tränar hjärnan! Förbättra din stavning och ordförråd och ha roligt på samma gång med en av de bästa smarta spel.

OÄNDLIGA KUL – LOCKA FRAM DIN HJÄRNA

Associationer – Ordspel är lätt att lära, men svårt att lägga ifrån sig. Du kommer inte att kunna sluta spela. Håll dig engagerad i timmar med detta pedagogiska spel och sätta din hjärna att arbeta. Detta är fantastiskt hjärngympa och ett utmärkt sätt att förbättra din hjärna prestanda. Träna din hjärna till ordspel association, och bli den ultimata ord geni. Lek med ord! Detta är den perfekta ordspel för dem som gillar lite mer av en utmaning och kreativt tänkande.

Ändlös spel för hjärnan från lätt till svåra som väntar på dig! Detta beroendeframkallande förening spelet kommer även utmana experterna riktigt ord. Kommer du att älska det. Denna unika, tänkande och intelligenta ordspel är perfekt spel som tränar hjärnan! Ladda ner Associationer – Ordspel och låt resan börja! Nu får en av de bästa spel för vuxna & träna din hjärna! Ha så kul!

Detta gratisspel är en immateriell rättighet tillhörande PeakselGames – Copyright 2016.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s